Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a vorbit despre ”conflictul” cu Becali după ce a ieşit din izolare! ”Ce ar însemna dacă echipa asta ar pierde un joc?”

Edi Iordănescu a vorbit despre ”conflictul” cu Becali după ce a ieşit din izolare! ”Ce ar însemna dacă echipa asta ar pierde un joc?”

FCSB

Comentarii

Iordănescu s-a întors la antrenamentele echipei, după ce a fost infectat cu COVID-19.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Argeş, care va avea loc duminică, de la 20:30, Edi Iordănescu a fost întrebat despre afirmaţiile lui Gigi Becali, conform cărora FCSB nu are un joc bazat pe posesie. Chiar dacă echipa are 6 victorii consecutive, patronul nu ar fi fost mulţumit. Iordănescu nu a înţeles aceste speculaţii şi a spus că este nevoie de timp. De asemenea, antrenorul roş-albaştrilor a precizat că are multă încredere în grupul său de jucători. 

”Ce ar însemna dacă echipa asta ar pierde un joc?”

”Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea, să îşi asume. Să comentez ce a apărut în această perioadă ar înseamna să mă pierd în amănunte şi să alimentez şi mai mult aceste speculaţii. Ştiu că am fost dorit aici cu insistenţă, că mi s-au acceptat condiţiile. Datoria mea este să satisfac suporterii, patronul, să îl mulţumesc, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată şi, când tragem linie, să fim campioni, dacă se poate.

Ştiu că e un drum lung, că adversarii sunt puternici, sunt echipe care au multe atuuri pentru lupta la titlu. Ştiu că am un contract. Vin în fiecare zi cu multă energie, cu determinare, cu ambiţie, cu entuziasm. Încerc să dau totul ca să ajut echipa. Băieţii să fie în fiecare zi mai buni. Restul nu comentez, dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulţumit de munca mea, vom sta să discutăm despre ce înseamnă viitorul nostru împreună şi al echipei.

Am încredere foarte mare în acest grup de jucători. Cred că progresul va veni în timp. Asta îmi dă încredere. Suntem pe drumul bun, dar am avut foarte multe probleme. Cu toate astea, venim după saşe victorii. E ciudat să vorbim despre probleme după şase victorii consecutive. Trebuie să vorbim despre linişte. Dacă acum vorbim despre probleme, ce ar însemna dacă echipa asta ar pierde un joc? Ăsta este sportul, muncim în fiecare zi şi în final să fim campioni", a spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă. 

FCSB a pierdut la ”masa verde” partida din Cupa României, cu FC Voluntari, deoarece nu a putut să adune 13 jucători apţi pentru joc.

Afla mai multe despre: iordănescu-fcsb-fc argeş 

viewscnt
Articole similare