Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, atenţionat. Fostul căpitan al lui Dinamo aşteaptă convocarea. N-a mai jucat pentru naţională din 2019: "Evoluez la un nivel extraordinar" | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, atenţionat. Fostul căpitan al lui Dinamo aşteaptă convocarea. N-a mai jucat pentru naţională din 2019: "Evoluez la un nivel extraordinar" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul Paul Anton (30 de ani), unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Cosmin Contra la echipa naţională, aşteaptă un semn din partea noului selecţioner, Edward Iordănescu.

Paul Anton vrea să reapară în echipa naţională

La conferinţa de presă în care a fost prezentat, Edward Iordănescu a anunţat că inclusiv fotbaliştii care au stat departe de echipa naţională, în ultimii ani, au "uşa" deschisă. Într-un interviu acordat Telekom Sport, Paul Anton a dezvăluit ce aşteptări are din partea naţionalei. 

Paul Anton a jucat pentru Dinamo în două rânduri, între 2015 şi 2016, apoi între 2020 şi 2021, timp în care a strâns 90 de meciuri, 14 goluri şi nouă pase de gol. Internaţionalul român a fost chiar şi căpitan al lui Dinamo, iar acum joacă la Ponferradina, în liga secundă din Spania.

"Atât timp cât voi fi sănătos şi pot să evoluez, şi mai ales din punctul meu de vedere evoluez la un nivel foarte bun, pentru că de asta mi-am şi dorit să mă întorc în Spania, pentru că, deşi e liga a doua, e un nivel extraordinar de competitiv şi de intens.  

Atât timp cât sunt în activitate, cred că orice jucător îşi doreşte, nu (n.r. - să fie convocat)? Dacă va veni apelul, cu atât  mai bine. Voi răspunde prezent. Dacă nu, în continuare îmi voi face treaba şi voi susţine echipa naţională ca un suporter. 

Edi Iordănescu deja are o experienţă, a câştigat trofee. Chiar dacă e tânăr, eu zic că a reuşit să facă destule performanţe în fotbalul românesc", a declarat mijlocaşul pentru Telekom Sport. 

La finalul acestui sezon, fostul dinamovist ar putea promova în La Liga. SD Ponferradina, echipă la care e titular, e pe locul al cincilea în liga a doua iberică şi are şanse mari de a prinde play-off-ul pentru promovare. 

Paul Anton are 12 meciuri jucate pentru echipa naţională, iar ultima oară a fost pe teren, pentru prima reprezentativă, pe 15 octombrie 2019, într-o remiză cu Norvegia, scor 1-1. 

România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. Tricolorii vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Afla mai multe despre: paul antondinamoechipa nationalaromaniaedi iordanescu echipa nationala 

viewscnt
Articole similare