Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, avertizat după tensiunile apărute între el şi Gigi Becali: "Şi Piţurcă avea clauză şi tot nu a reuşit"

Edi Iordănescu, avertizat după tensiunile apărute între el şi Gigi Becali: "Şi Piţurcă avea clauză şi tot nu a reuşit"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) a făcut minuni la FCSB, care a legat şase victorii la rând în mandatul său, dar au început să apară tensiuni între antrenor şi patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Iordănescu Jr. are un contract "beton" la FCSB, dar un fost fotbalist al echipei lui Becali a spus că şi Victor Piţurcă avea, dar finanţatorul nu s-a putut abţine.

Edi Iordănescu, avertizat după tensiunile apărute între el şi Gigi Becali: "Şi Piţurcă avea clauză şi tot nu a reuşit"

Ajuns la 40 de ani, Geraldo Alves a comentat prestaţiile FCSB sub bagheta lui Edi Iordănescu şi a spus că îi place foarte mult cum arată echipa de când a fost preluată de Iordănescu junior. Totuşi, Alves, cel care a lucrat cu Edi Iordănescu pe vremea când acesta era secundul lui Ilie Dumitrescu, îl avertizează pe antrenorul de la FCSB.

"Geri" a spus că şi Victor Piţurcă avea în contract o clauză prin care Gigi Becali se angaja să nu mai vorbească despre echipă la TV, iar patronul nu s-a putut abţine şi în cele din urmă antrenroul a plecat de la FCSB. „Mult mai bine acum cu Edi Iordănescu. Se vede că au principii, ordine în echipă. Venirea lui Keşeru e un plus, un killer, are maturitate. Şi venirea lui Vinicius a adus un plus în apărare.

Eu când am venit în România, domnul Piţurcă m-a luat. Şi avea în contract să nu vorbească Gigi Becali şi tot nu a reuşit. Se vede foarte clar diferenţa între o echipă care are un antrenor adevărat şi una. Eu sunt fan al lui Edi Iordănescu, l-am prins când era secundul lui Ilie Dumitrescu”, a spus Geraldo Alves, la ProSport LIVE.

Ce a spus Gigi Becali despre ultimele meciuri ale FCSB

Într-o intervenţie la TV, după ce FCSB a câştigat cu CS Mioveni, scor 3-0, Gigi Becali a dezvăluit că e, totuşi, nemulţumit de jocul echipei. FCSB are şase victorii la rând în toate competiţiile. ”Am spus aşa: Nu sunt mulţumit de joc, dacă nu aş fi spus, aş fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor şi lui Edi. Mingea la mine, asta e dorinţa mea. Nu vreau să câştig campionatul. Eu sunt patron şi vreau să fie mingea la mine.

Ordinul meu este: Mingea la mine! Dacă nu câştigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viaţă. Sunt nemulţumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman şi Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine şi Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulţumit”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Afla mai multe despre: edi iordanescugigi becaliclauzafcsb 

viewscnt
Articole similare