Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, criticat pentru alegerea de a merge în tribună, la Farul - CFR 1-0: ”Din ambiţie personală” / ”Aşa îţi cere statutul”

Edi Iordănescu, criticat pentru alegerea de a merge în tribună, la Farul - CFR 1-0: ”Din ambiţie personală” / ”Aşa îţi cere statutul”

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de seniori a României, Edi Iordănescu (44 de ani), a fost prezent, sâmbătă seara, pe stadionul ”Central” din Ovidiu, la partida dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj, din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

Cu toate acestea, Edi nu a mers la tribuna oficială a stadionului, aşa cum se obişnuieşte, ci a decis să stea la tribuna 1, alături de suporterii Farului şi câţiva prieteni.

Edi Iordănescu, criticat pentru refuzul de a merge la ”oficială”

La tribuna oficială, selecţionerul ar fi avut parte şi de TV-uri, pe care ar fi putut urmări mai în detaliu cele mai importante faze ale partidei. Adică, ar fi fost un plus în procesul său de analiză a jocului.

Nu a contat nici acest lucru, iar selecţionerul s-a dus ”în mijlocul mulţimii”. Bineînţeles, carul de producţie al meciului l-a identificat uşor şi au redat imaginile cu el într-o postură cu adevărat inedită.

Edi părea relaxat, degajat, bucuros de spectacolul fotbalistic, chiar dacă misiunea sa, în esenţă, era una mult mai complexă.

Cu toate acestea, doi foşti mari internaţionali români, Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, nu au văzut alegerea ca fiind una foarte inspirată.

”Moldo-gol” consideră că Edi a ales să evite tribuna oficial pentru a nu se intersecta cu oficialii celor de la Farul. 

  • Acesta nu uită că a fost criticat dur, recent, din această direcţie, după ce nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus, din luna martie.

VIDEO: Edi Iordănescu, la tribuna 1

Cred că e mai mult din ambiţie, chiar dacă în tribuna oficială sunt locuri şi nu trebuie să stai cu oficialii Farului. Ambiţiile astea personale nu cred că îşi au rostul, până la urmă e liber să îşi spună opinia, dar totuşi”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

”Nu -mi place acest lucru”

Florin Răducioiu este de părere că unui selecţioner, de obicei, îi stă bine la tribuna oficială, deoarece poartă un blazon ce trebuie respectat.

În mod normal nu, selecţionerii stau într-o tribună oficială, aşa cum îţi cere statutul tău de selecţioner în momentul în care eşti prezent la o partidă. Aici este evident că decizia lui a fost să stea în mijlocul poporului, într-adevăr a fost criticat de conducerea Farului.

Probabil că sunt oameni care agreează această decizie, dar sunt alţii care nu. Mie personal nu îmi place acest lucru”, a completat şi Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: iordanescu 

viewscnt
Articole similare