Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, discurs manifest după egalul cu Israel! ”Cu toate că mi se pare că sunt departe de ceea ce înseamnă minim de bun simţ şi echilibru!”

Edi Iordănescu, discurs manifest după egalul cu Israel! ”Cu toate că mi se pare că sunt departe de ceea ce înseamnă minim de bun simţ şi echilibru!”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Au marcat: Cicâldău '10, Man '23 / Dabbour '56, '85. La finalul meciului, Edi Iordănescu a vorbit despre jocul echipei naţionale. El a spus că i se pare ”deplasat” ca lui să i se ceară să schimbe jocul echipei naţionale într-un timp atât de scurt. 

 ”Cu toate că mi se pare că sunt departe de ceea ce înseamnă minim de bun simţ şi echilibru!”

”Ştiţi prin ce am trecut, ştiţi cât de greu a fost. De aceea salut jocul echipei. Am avut foarte multe momente bune. Am arătat că putem să ne organizăm foarte bine. Cred că dacă eram puţin inspiraţi, puteam să plecăm cu un rezultat pozitiv, care ar fi contat pentru moralul băieţilor. 

Hai să fim foarte obiectivi. Am avut o primă repriză bună, în care am controlat zonele. Am propus o organizare foarte bună şi cu momente de tranziţie bune. Prima repriză a fost totală.

În a doua repriză, am pierdut energie. Am pierdut iniţiativa şi am pierdut teren, dar prin ce am trecut în ultimele zile... din păcate, plecăm cu un egal. Să terminăm cu aceste naivităţi, iar în iunie să arătăm altfel.

Prin ce am trecut, au fost nopţi albe. În fiecare dimineaţă ne trezeam şi aflam veşti proaste. Jucătorii nu s-au antrenat. Îmi asum orice critică. Ştiu unde am venit. Mi-am asumat. Ştiu calea. Cred în potenţialul acestei echipe. Dar dacă nu facem front comun în spatele echipei. E un grup care are nevoie să îi fim alături. În rest, mă criticaţi pe mine. 

Cu toate că mi se pare că sunt departe de ceea ce însemnă minim de bun simţ şi echilibru. Se vorbeşte despre un antrenor nou venit. După 4 zile în care a avut jumătate de echipă pe teren şi jumătate izolată prin camere, că nu am schimbat jocul echipei... Dar hai să fim obiectivi, că mai ratăm o campanie, pleacă Iordănescu, vine altcineva şi o luăm de la capăt.

Eu spun că la sfârşitul campaniei, se poate întâmpla şi un moment nefericit, să mai ratăm o campanie. Eu cred că avem potenţial şi vom arăta o altă forţă. Am fost pregătit pentru asta. Am o bază solidă. Am văzut că mi s-au pus vorbe în gură, o să fiu la Bucureşti şi sunt deschis să analizăm”, a spus Iordănescu, la PRO X. 

Într-un alt meci amical, disputat, vineri, pe Stadionul Steaua, România a fost învinsă de Grecia, scor 1-0, în primul joc pentru Iordănescu în calitate de selecţioner.

Afla mai multe despre: iordănescu-românia-israel 

viewscnt
Articole similare