Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali. Cum a comentat selecţionerul situaţia lui Florinel Coman

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali. Cum a comentat selecţionerul situaţia lui Florinel Coman

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale Edi Iordănescu a prefaţat partida de marţi seară împotriva lui Kosovo, dar s-a legat şi de comentariile lui Gigi Becali, la o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Kosovo.

Selecţionerul a clarificat din problemele şi întrebările venite din diferite părţi, la conferinţa de presă înaintea meciului cu naţionala din Kosovo.

"Seceta de performanţe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni şi n-am reuşit să-i facem să plece acasă fericiţi.

Foştii jucători fac declaraţii care apasă şi ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieţi.

Atunci când vine jocul, factorul mental e principalul motiv pentru care nu reuşim să punem în practică ceea ce ne propunem şi subliniez şi îmi asum ceea ce spun.

Acum două zile, am fost anunţat de acasă că mi s-a stricat televizorul.

Deci, nu am cum să văd meciurile europene de acasă, sunt decis să merg şi să văd Europeanul în Germania!

Naţionala e neînvinsă, e pe loc calificabil. Ne-am fi dorit să obţinem o calificare cu zâmbetul pe buze, dar am ştiut şi că trebuie să suferim.

Fotbalul înseamnă spirit, plăcere, dar şi responsabilitate." a declarat Edi Iordănescu.

Întrebat de meciul de marţi seară, împotriva selecţionatei din statul Kosovo, Edi Iordănescu e indecis legat de jucătorii care vor începe meciul decisiv de pe Arena Naţională:

„Vor fi schimbări cu siguranţă în meciul cu Kosovo. Mi-e greu să spun câte vor fi, n-aş spune-o, oricum, înainte de meci, aceste lucruri fac parte din procesul de pregătire a partidei.

Contează să putem alega, să putem câştiga dueluri, va fi o confruntare fizică. Vă spun că sinceritate că aşteptăm un joc şi mai dificil decât a fost cu Israel.

Kosovo are în componenţă jucători care joacă meci de meci în campionatele de top şi vin aici şă-şi joace ultima carte.

Kosovo are un joc complex, se implică în contacte, în dueluri, acceptă adversitatea, duelurile unu contra unu.

E o echipă care are jucători cu calitate, îndemânare. I-aţi văzut şi în tur că în orice moment pot face diferenţa!”, a spus Edi Iordănescu. 

Criticat de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, legat de poziţia în care a fost folosit Florinel Coman în meciul cu Israel, selecţionerul naţionalei a răspuns ferm:

"Nu mă puneţi să comentez tactica patronului FCSB-ului, nu comentez tactica niciunui patron, eu ştiu să îi respect, daca de multe ori n-am primit înapoi acelaşi respect, asta nu mai ţine de mine.

Fotbalul european înseamnă angajament total, a fost o faza în repriza a doua, spre final când Solomon fuge să se apere aproape de propriul careu după Manea, jucător care joacă la Tottenham in Premier League, e un star acolo." a fost răspunsul lui Edi Iordănescu.

Selecţionerul echipei naţionale a clarificat şi situaţia care a avut loc la ieşirea din teren a jucătorului celor de la FCSB, Florinel Coman:

„E un subiect pe care nu l-am discutat şi aş vrea s-o facem. A ieşit un subiect care nu există. Sunt multe discuţii despre lucrurile care nu merg şi încerc să vorbesc cu dumneavoastră pe marginea lor. 

Am văzut că a ieşit un subiect extrafotbalistic despre Florinel Coman şi momentul schimbării. Am înţeles că se discută mult despre Coman. Există ordine, există disciplină.

La echipa naţională, iar eu am toleranţă zero când e vorba de lucruri care nu sunt în slujba echipei, toată lumea, în frunte cu mine, se pune în slujba echipei. 

Florinel a ieşit, a dat mâna cu mine şi cu tot staff-ul, după care a lipsit maximum cinci minute. Nu numai că a lipsit cinci minute, a cerut permisiunea staff-ului pentr a fugi până la toaletă. 

Şi-a schimbat tricoul, nu uitaţi că a fost răcit mort, a fost la pat”, a clarificat Edi Iordănescu.

 
 

Afla mai multe despre: edi iordanescubecalicoman 

viewscnt
Articole similare