Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu îl apără pe George Puşcaş, după meciul din Kosovo: ”E păcat să-l punem la zid! Nu sunt deloc de acord” | VIDEO

Edi Iordănescu îl apără pe George Puşcaş, după meciul din Kosovo: ”E păcat să-l punem la zid! Nu sunt deloc de acord” | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, i-a luat apărarea atacantului George Puşcaş (27 de ani), după ce a acesta a fost criticat vehement, din toate direcţiile, după prestaţia modestă din remiza cu Kosovo, scor 0-0.

Edi Iordănescu consideră că George Puşcaş a depus foarte mult efort în meciul din Kosovo şi s-a pus în slujba echipei, chiar dacă nu a fost decisiv pe tabela de marcaj.

Selecţionerul că astfel de jucători, de echipă, nu merită să primească un tratament atât de dur.

Edi Iordănescu îl apără pe George Puşcaş: ”Nu sunt de acord!”

Unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui George Puşcaş a fost preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, cel care a declarat că nu înţelege ce caută un astfel de jucător în anturajul echipei naţionale a României.

Edi Iordănescu consideră că George Puşcaş merită mai multă apreciere, deoarece a făcut un efort uriaş în Kosovo, în condiţiile date (terenul foarte greu), iar criticile nu-şi au rostul.

Am şi eu o remarcă în ceea ce priveşte discuţia despre George Puşcaş. Cu permisiunea dumneavoastră, nu sunt deloc de acord cu ce s-a discutat în spaţiul public. Anumite voci.

Ştiu să respect opinii. Sunt foarte conştient că sunt foarte mulţi oameni - analişti, antrenori, conducători, jurnalişti cu expertiză - dar din punctul meu de vedere, George a făcut un meci cu foarte mult efort.

A contat foarte mult în economia jocului nostru. A fost jucătorul care tot timpul a fost în inferioritate numerică, în raport cu fundaşii centrali adverşi care au nivel înalt. 

S-a luptat, a fost în multe momente cu spatele la poartă pentru că aşa a cerut-o jocul.  A încercat să ţină de mingii, să ne ofere timp să împingem liniile şi chiar în multe momente ne-a ajutat să împingem centrul de greutate pentru că altfel pierdeam foarte mult teren.

George nu a făcut un joc estetic, nu a avut realizări clare - assist sau să marcheze - dar a fost foarte important în economia jocului. S-a pus în slujba echipei şi e păcat să punem la zid jucători care au avut o atitudine, cum a fost cazul lui”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelul cu Elveţia.

VIDEO: Edi Iordănescu, despre prestaţia lui George Puşcaş din meciul cu Kosovo

Afla mai multe despre: george puscasedi iordanescukosovo-romania 

viewscnt
Articole similare