Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, încrezător în calificare după tragerea la sorţi! Reacţie la cald: "Privim cu încredere!". Semnalul trimis către jucători şi suporteri

Edi Iordănescu, încrezător în calificare după tragerea la sorţi! Reacţie la cald: "Privim cu încredere!". Semnalul trimis către jucători şi suporteri
Comentarii

Edi Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, a reacţionat la cald după tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru EURO 2024. Sorţii au fost blânzi cu tricolorii, iar Iordănescu a spus că are încredere în calificare şi le-a transmis un mesaj jucătorilor şi suporterilor naţionalei.

Imediat după tragerea la sorţi, Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, la Frankfurt, în ceea ce priveşte şansele României de calificare la EURO 2024. Selecţionerul vrea calificarea, dar a atras atenţia că grupa este una echilibrată, în care pot apărea surprize.

Edi Iordănescu, încrezător în calificare după tragerea la sorţi! Reacţie la cald: "Privim cu încredere!". Semnalul trimis către jucători şi suporteri

La tragerea sorţi de la Frankfurt, România a picat în grupa I a preliminariilor, cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra. Imediat după încheierea ceremoniei, Edi Iordănescu a reacţionat "la cald" şi a analizat şansele României în drumul către turneul final.

"Nu pot să mă pronunţ în sensul ăsta, accesibilă. Pot să spun că privim cu încredere şi cu optimism. E momentul să ne ridicăm nivelul. Să păstrăm ce a fost bun, să continuăm dezvoltarea şi să arătăm o mentalitate solidă.

Vedeţi că e, totuşi, o grupă echilibrată, fiecare meci să-l pregătim cât mai atent, să fim eficienţi şi să adunamă puncte pentru că toţi privim cu speranţa spre EURO. E o grupă în care se pot aduna puncte, dar e o grupă şi în care se pot pierde puncte, că e o grupă echilbrată.

Elveţia pare cea mai completă echipă, recent a învins Spania şi Portugalia, e o echipă pe care o cunoaştem destul de bine. Israel, ne-am întâlnit de curând şi am lăsat o impresie bună, dar e ochipă care are jucători din Champions League cu Maccabi.

Kosovo e o echipă bună şi e în creştere, Belarus la fel, au priodus surprize. Dacă avem speranţa, încredere, restul le putem produce în timp. Avem de produs o calificare, asta ne lipseşte, asta lipseşte suporterului român, nouă tuturor  celor implicaţi în fenomen. Au arătat semne bună în septembrie, au răspuns bine sine dau speranţă. Am dorinţa imensă de a merge la un turneu final cu echipa naţională şi ştiu că, dacă vom fi acolo, suporterii vor fi acolo în număr mare.

De la mine va pleca acest semnal de luptă pentru suporteri, jucători, trebuie să ne luptăm şi să răzbim.

Am fost pregătit pentru orice scenariu, a fost o perioadă de analiză din partea mea. Am trecut peste perioada dificilă din iunie şi am răspuns bine în septembrie. Suporterii şi opinia publică să ne împingă de la spate în această provocare importanţă pentru noi", a spus Edi Iordănescu, după tragerea la sorţi.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescunationalaromaniatragere la sortieuro 2024 

viewscnt
Articole similare