adplus-dvertising
You are here:

Edi Iordănescu, mesaj din izolare: "Urmează momente şi mai grele pentru FCSB" + Mesaj de mobilizare pentru Keşeru&Co

Edi Iordănescu, mesaj din izolare: "Urmează momente şi mai grele pentru FCSB" + Mesaj de mobilizare pentru Keşeru&Co

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus categoric la Buzău, impotriva echipei CS Mioveni, scor 3-0.

Edi Iordănescu, mesaj din izolare: "Urmează momente şi mai grele pentru FCSB" + Mesaj de mobilizare pentru Keşeru&Co

Antrenorul echipei FCSB, Edward Iordănescu, aflat în izolare după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat că nimeni nu poate contesta victoria echipei lui în meciul cu CS Mioveni.

Iordănescu a postat un mesaj pe Facebook, in care analizează partida disputată la Buzău.

"Victoria de sâmbăta este a băieţilor care au dat dovadă de caracter şi solidaritate cu toţi cei bolnavi. Nu este uşor când vezi cum <pică> colegii şi prietenii tai lângă tine, să te mai poţi aduna şi concentra pentru joc. Să găseşti forţă necesara.

Putem discuta foarte mult despre anumite decizii de arbitraj, dar cred că nu sunt subiectiv când spun că la cum s-au derulat evenimentele pe teren, nimeni nu poate contesta victoria. Băieţii au ţinut steagul sus pentru noi toţi şi au continuat seria foarte bună din ultima perioadă.

Am avut încredere că putem căştiga şi în condiţiile astea, aproape imposbile, unice, cu 13 jucători, doar o rezerva de jucător de camp, departe de casă, chiar şi atunci când ar trebui să jucam la noi în Bucureşti, pe condiţii de ploaie şi teren greu. (Cu toate astea mulţumim şi felicităm gazdele noastre de la Buzău pentru suport, pentru ospitalitate şi pentru cum a rezistat terenul de o calitate foarte bună).

"Acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile şi toate aceste lucruri ne afectează puternic"

 

Am trecut peste un moment foarte greu, dar vor urma altele cel puţin la fel de grele. Ce trebuie să înţeleagă lumea, este că problema mare nu o reprezintă doar absenţele de la un anumit joc sau faptul că de când am venit la echipa am avut probleme imense şi continue cu jucători accidentaţi şi covid, ci că procesul de pregătire este dat peste cap total.

Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile şi toate aceste lucruri ne afectează puternic.

După o pauză de două săptămâni, ai nevoie de cel puţin 2-3 săptămâni să te repui pe picioare, iar jocurile şi adversarii nu te aşteaptă. Oricum mergem cu încredere înainte!!", a scris Iordănescu, pe Facebook.

Cu un lot subţiat de cazurile de Covid-19, formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1.

Oaspeţii au contestat vehement penalty-ul din care s-a marcat primul gol (Tănase '56) şi ameninţă că se retrag din campionat.

MM Stoica n-are milă de CS Mioveni. Ce ironii a postat pe reţelele de socializare: "Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii"

viewscnt
Articole similare