Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, mesaj ferm înaintea meciului România - Israel: "E important, dar nu decisiv!". Ce le-a cerut, public, tricolorilor

Edi Iordănescu, mesaj ferm înaintea meciului România - Israel: "E important, dar nu decisiv!". Ce le-a cerut, public, tricolorilor
Comentarii

Edi Iordănescu (45 de ani), selecţionerul naţionalei României, a reacţionat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Israel, de pe teren propriu, din preliminariile EURO 2024. Iordănescu Jr. le-a transmis un mesaj important jucătorilor.

Selecţionerul vrea ca jucătorii săi să fie uniţi, să rămână calmi şi să aibă atitudinea corectă în partida contra Israelului, care se va juca în faţa unui stadion plin, pe Arena Naţională, la Bucureşti, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45.

Mesajul transmis public de Edi Iordănescu tricolorilor înaintea meciului România - Israel

Iordănescu junior a atras atenţia că partida cu Israel este un meci important, însă nu e decisiv pentru calificarea la EURO 2024. Selecţionerul consideră că vor fi mai momente dificile în drumul spre Germania, ţara gazdă a turneului final, pe care echipa le va depăşi cu brio.

"Suntem în faţa unui moment important, pentru care am muncit, dar suntem în continuare departe de obiectiv. Din punctul nostru de vedere, este un joc cu importanţă, dar nu decisiv. Îmi doresc atitudinea corectă, bucurie, entuziasm. Îmi place să cred că am învăţat din istoric. Îmi doresc ca echipa să fie limpede în decizii şi miza să nu ne ducă în zona în care să ne fie umbrite deciziile.

Sper să mai facem un pas către o calificare mult aşteptată, după mulţi ani. Suntem încă departe de calificare, mai avem momente dificile, dar suntem pregătiţi să le depăşim. Am mare încredere în băieţi, e coeziune, e o echipă mult mai unită, mai conştientă de potenţialul ei. Sunt băieţi care pun în slujba echipei. Încrederea şi spiritul sunt la alt nivel", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă dinaintea meciului.

Meciul România - Israel se va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, în grupa I de calificare la EURO 2024.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaisraeleuro 2024 

viewscnt
Articole similare