Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, negocieri cu o echipă din străinătate! Clubul aşteaptă răspunsul final

Edi Iordănescu, negocieri cu o echipă din străinătate! Clubul aşteaptă răspunsul final

Fotbal intern

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat de la FCSB, dar pare că nu va sta mult timp fără echipă. Antrenorul e dorit de o echipă din Grecia, potrivit presei elene, dar fiul "Generalului" e în cărţi şi pentru banca tehnică a naţionalei României. Iordănescu Jr. s-a despărţit de FCSB în noiembrie.

Edi Iordănescu, negocieri cu o echipă din străinătate! Clubul aşteaptă răspunsul final

Experinţa de la FCSB a fost una scurtă pentru Edi Iordănescu, deşi antrenorul îşi dorea foarte mult să rămână la echipă în condiţiile sale. Liber de contract din noiembrie, Edi Iordănescu se pare că nu va rămâne mult timp fără echipă. Presa din Grecia a anuţat, luni, că Iordănescu Jr. a discutat cu o echipă şi răspunsul său final e aşteptat.

Potrivit publicaţiei to10.gr, Edi Iordănescu a primit o ofertă de la Atromitos, echipă aflată pe penultimul loc în clasamentul diN Grecia. Sursa citată scrie că fiul "Generalului" Anghel Iordănescu a discutat deja cu şefii echipei elene, care aşteaptă un răspuns final din partea sa.

Mai mult, se pare că Edi Iordănescu e aşteptat să meargă la Atena pentru a stabilit ultimii termeni ai colaborării. Totuşi, un factor care atârnă greu în decizia lui Iordănescu Jr. e acela că antrenorul e pe lista scurtă a FRF pentru postul de selecţioner al naţionalei României.

Atromitos traversează un sezon de coşmar. Echipa aflată la periferia capitalei Atena ocupă locul 13 din 14 în prima ligă a Greciei, cu nouă puncte acumulate în 15 etape. Atromitos a câştigat doar două meciuri până acum şi are cea mai slabă apărare, cu 32 de goluri încasate.

Afla mai multe despre: edi iordanescuatromitosofertagrecia 

viewscnt
Articole similare