Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu poate sta liniştit. Anunţul făcut de un fost internaţional: "O să lucrăm împreună" | EXCLUSIV

Edi Iordănescu poate sta liniştit. Anunţul făcut de un fost internaţional: "O să lucrăm împreună" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Miu a comentat numirea lui Edi Iordănescu ca selecţioner al echipei naţionale a României.

Alegerea oficialilor de la FRF l-a surprins pe fostul fundaş, în contextul în care acesta a fost pregătit la echipa naţională de Anghel Iordănescu, în urmă cu aproape două decenii în urmă, în timpul preliminariilor pentru Euro 2004.

Iulian Miu a adunat opt prezenţe în tricoul primei reprezentative, în perioada 2001-2003. Chiar dacă numirea lui Iordănescu Jr. a fost una neaşteptată pentru el, Miu îi urează succes acestuia şi a dezvăluit faptul că există posibilitatea ca cei doi se colaboreze la un moment dat.

Edi Iordănescu poate sta liniştit. Anunţul făcut de un fost internaţional

"Acum 20 de ani nu mă gândeam că Iordănescu Jr. va ajunge la naţională, dar uite că prin multă muncă el a ajuns să antreneze echipa naţională. În momentul de faţă sperăm să aibă şi rezultatele pe care le-a avut tatăl lui sau să se apropie cât de cât de rezultatele pe care le-a avut acesta.

Este destul de greu în această perioadă, dar încă sperăm. Este destul de greu şi vedem cu toţii unde se află fotbalul nostru, dar sperăm să vină şi acele rezultate de care avem nevoie la echipa naţională.

(n.r. dacă s-a întâlnit cu Edi Iordănescu) Să ştii că ne-am întâlnit întâmplător la Federaţie. Cred că sunt vreo patru zile de când ne-am întâlnit. Eram cu Ogăraru şi ne-a invitat la o cafea. Şi, bineînţeles, poate la un moment dat o să lucrăm împreună", a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

Expertul Telekom Sport a vorbit şi despre grupa României în Liga Naţiunilor, acolo unde naţionala condusă de Edi Iordănescu le va întâlni pe Bosnia-Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru.

"Grupa nu e grea, dar nu e nici uşoară, pentru că vorbim de fotbalul românesc. E o grupă bună din care putem să scoatem maxim de puncte, adică să scoatem ceva puncte şi să ne consolidăm şi noi o poziţie din ce în ce mai bună.

Nu e uşor la ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar poţi să termini pe un loc bun care să te ajute în viitor", a adăugat Iulian Miu.

Afla mai multe despre: edi iordanescuiulian miu 

viewscnt
Articole similare