You are here:

Edi Iordănescu, prima decizie după EURO! Selecţionerul le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite

Edi Iordănescu, prima decizie după EURO! Selecţionerul le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite
Comentarii

România a fost eliminată de la EURO 2024 după ce a fost învinsă în optimile de finală de Olanda, cu scorul de 3-0.

Edi Iordănescu, prima decizie după EURO

Edi Iordănescu (46 de ani) a dat de înţeles după eliminarea României de la EURO 2024 că ia în calcul plecarea de la echipa naţională.

Contractul său cu Federaţia Română de Fotbal este valabil până la finalul Campionatului European din Germania.

Selecţionerul nu duce lipsă de oferte, pe care, însă le-a refuzat! Edi Iordănescu nu a rămas impresionat de ofertele pe care le-a primit din zona arabă. Motiv pentru care selecţionerul a refuzat, fără să stea pe gânduri, oferta din partea celor de la Al-Wahda. Mai exact, conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Sursa menţionată anterior a specificat că refuzurile lui Edi Iordănescu nu înseamnă însă că va continua pe banca naţionalei.

Ce a declarat Edi după meciurile de la EURO:

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a declarat Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Olanda de la EURO 2024.

Afla mai multe despre: edi iordănescuoferte arabianaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare