Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, prima reacţie după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Edi Iordănescu, prima reacţie după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin este omul momentului în fotbalul românesc, iar transferul său la Tottenham îi dă mari speranţe lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a vorbit pentru prima dată despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League, la Tottenham

Selecţionerul României a oferit primele impresii după mutarea fundaşului nostru şi a subliniat încă o dată rolul important pe care îl are în cadrul echipei naţionale Radu Drăguşin.

„Ştiţi bine că pentru noi Radu e un om de bază, este un exemplu de seriozitate şi profesionalism, deşi are doar 21 de ani. La începutul mandatului, unii spuneau că riscăm aiurea, că e nevoie de experienţă şi veterani în apărare. Apoi, când am început să îl integrăm treptat pe Drăguşin la lot, după un plan gândit atent, eram atacaţi din alte părţi, că de ce nu e titular direct!

Sunt foarte bucuros că a făcut acest pas pentru că îl merită 100%. Marele câştig e că acum avem un fotbalist care arată că se poate, că marea performanţă şi competiţiile de top nu ne sunt interzise, că depinde doar de jucători să facă saltul de nivel.

Pentru jucătorii de la naţională dar şi pentru tinerii din campionatul nostru, de-acum Radu trebuie să fie locomotiva. Eu am aşteptat din partea băieţilor care au dus România la EURO să existe o explozie pozitivă la cluburi, după calificare. Să joace mai mult şi mai bine!

Să plece ca trenurile din gară, să nu mai stagneze, că e nevoie de mult mai mult la EURO decât în preliminarii! Din păcate, la acest moment, nu am prea multe semne pozitive. Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit prosport.ro.

  • Radu Drăguşin are o cotă de 20 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: edi iordanescuradu dragusintransfertottenham 

viewscnt
Articole similare