Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, pus să spună un lucru benefic făcut de Răzvan Burleanu în fotbalul românesc. Răspunsul selecţionerului

Edi Iordănescu, pus să spună un lucru benefic făcut de Răzvan Burleanu în fotbalul românesc. Răspunsul selecţionerului

FRF

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, a reacţionat, după ce Răzvan Burleanu a câştigat alegerile de la Federaţia Română de Fotbal.

Edi Iordănescu, despre Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

"Inseamnă că lumea a apreciat lucrurile foarte bune care s-au făcut. Sunt în continuare lucruri de făcut. Fotbalul românesc are nevoie de suport, de sprijin.

Trebuie să lucrăm împreună şi doar cu unitate, cu o altă stare de spririt, cu o altă mentalitate, cu o gandire proactivă, pozitivă, putem să îmbunătăţim lucrurile. Altfel, dacă ne punem piedici unii celorlalţi, nu putem să progresăm niciodată, o să treacă timpul pe lângă noi şi la fel o să treacă şi oportunităţile. 

Aşa a fost să fie (n.r. - alegeri cu un singur candidat). Dacă a fost în unanimitate votat, înseamnă că  a făcut lucruri foarte bune şi sunt sigur că poate să facă în continuare", a declarat selecţionerul instalat în mandatul lui Răzvan Burleanu la Casa Fotbalului. 

Apoi, lui Edi Iordănescu i s-a cerut să spună un lucru bun pe care l-a făcut vechiul şi noul conducător al fotbalului românesc, Răzvan Burleanu. 

"În primul rând că există un focus foarte mare pentru dezvoltarea fotbalului încă de jos", a mai spus Edi Iordănescu. 

Marţi, Burleanu a fost ales de toţi cei 266 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la Arena Naţională.

Afla mai multe despre: edi iordanescurazvan burleanufrf 

viewscnt
Articole similare