Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu rămâne aproape de o echipă din Liga 1. E îngrijorat de situaţie: "Este un club cu multă tradiţie, iubit necondiţionat"

Edi Iordănescu rămâne aproape de o echipă din Liga 1. E îngrijorat de situaţie: "Este un club cu multă tradiţie, iubit necondiţionat"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edi Iordănescu îşi face griji fosta sa echipă Gaz Metan Mediaş, la care preşedinte este vărul său, Valentin Iordănescu.

Edi Iordănescu, despre situaţia gravă de la Gaz Metan 

Săptămâna trecută, preşedintele lui Gaz Metan, Valentin Iordănescu, a anunţat că-şi dă demisia şi va lăsa partenerii să retragă echipa din Liga 1. Totul din cauza problemelor financiare ale clubului. Angajaţii nu sunt plătiţi de luni bune. 

În meciul cu FC Botoşani, jucătorii lui Gaz Metan au protestat şi au refuzat să joace preţ de câteva zeci de secunde. 

La câteva zile distanţă, coducătorii de la Gaz Metan au anunţat că se întâlnesc cu sponsorul Romgaz, dar şi cu primarul oraşului, Gheorghe Roman, pentru a discuta situaţia. 

Şi Edi Iordănescu, fost antrenor la Gaz Metan, a transmis un mesaj de susţinere. 

“Gaz M nu este cel mai mare club din România, dar cu siguranţă este un club cu multă tradiţie, iubit necondiţionat de oameni simpli şi devotaţi. Clubul a fost în prăpastie acum câţiva ani şi miraculos s-a salvat. Zeci de oameni au muncit, suferit şi reuşit în final să-l aducă pe linia de plutire. 

Iar acum când trebuie doar puţină voinţă şi organizare, este lăsat în vânt !! Cei responsabili şi cei care au puterea să ajute, să facă acest lucru până nu e prea târziu, pt că altfel îl vor avea pe conştiinţă. Oraşul, comunitatea merită acest efort !! Haide Gazu”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Rămas liber de contract după ce a plecat de la FCSB, Edi Iordănescu a fost şi pe banca lui Gaz Metan, cu care a ajuns până în play-off-ul Ligii 1, înainte de a cuceri titlul cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu gaz metansituatie gaz metan 

viewscnt
Articole similare