Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu rămâne încrezător: "Putem să remontăm la retur şi să ne calificăm". Ce spune despre transferul lui Săpunaru

Edi Iordănescu rămâne încrezător: "Putem să remontăm la retur şi să ne calificăm". Ce spune despre transferul lui Săpunaru

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, rămâne încrezător în calificarea campioanei României în turul al treilea din Liga Campionilor, în ciuda faptului că formaţia ardeleană nu a nimerit poarta în prima manşă cu Malmo, scor 0-1.

"Mi-ar plăcea să spun că am fi meritat, dar concluzia mea e că nu meritam mai mult. Adversar ne-a fost superior, a speculat greşelile noastre şi în final am plecat cu capul în pământ. Am făcut o repriză modestă, multe lucruri propuse n-am reuşit să le transpunem în teren. Am întâlnit o echipă cu experienţă. A fost o primă repriză închisă. Dacă gestionam bine ultimele momente din prima repriză, intram cu 0-0 la pauză. Din păcate, am luat acel gol pe nesincronizare. Am încredere că putem să mergem, să remontăm la retur şi să ne calificăm!", a declarat Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Antrenorul în vârstă de 40 de ani a mărturisit că preferă să nu vorbească cu jucătorii săi după meci.

"Decât să intru în vestiar, să discut cu jucătorii, prefer să îi las şi să discutăm zilele următoare. Am datoria să analizez, să le prezint jucătorilor o analiză completă şi să mergem acolo şi să ne jucăm şansa. Pentru asta, trebuie încredere şi să reuşim să ne recuperăm", a adăugat Edi Iordănescu.

Întrebat despre aducerea lui Cristian Săpunaru, tehnicianul CFR-ului a evitat un răspuns: "Nu ştiu, mi-e greu să discut acum, după acest meci".

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de echipa suedeză Malmo, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Unicul gol a fost marcat de Strandberg, în minutul 45, cu stângul, profitând de o intervenţie slabă a lui Arlauskis. Manşa a doua va avea loc la 1 august, de la ora 20.00, la Malmo.

Afla mai multe despre: edicfrucl 

viewscnt
Articole similare