Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, sfătuit să renunţe la naţională după EURO 2024: ”A demonstrat ce avea de demonstrat!”

Edi Iordănescu, sfătuit să renunţe la naţională după EURO 2024: ”A demonstrat ce avea de demonstrat!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a reuşit să se califice la Campionatul European din 2024, din Germania, după ce s-a impus, sâmbătă, la Felcsut (Ungaria), împotriva Israelului, scor 2-1.

După această calificare, contractul lui Edi Iordănescu cu Federaţia Română de Fotbal s-a prelungit automat până după Campionatul European din Germania, din vara lui 2024.

  • Apoi, nu se ştie exact ce se va întâmpla: dacă Edi va mai dori să continuă alături de tricolori sau dacă FRF va mai dori să colaboreze cu tehnicianul.

Edi Iordănescu, sfătuit să-şi vadă interesul în continuare

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru acest succes înregistrat alături de ”tricolori”, însă îl sfătuieşte să-şi urmărească interesul din vară, când ar putea deveni liber de contract.

Mai exact, să-şi caute un contract mai avantajos din punct de vedere financiar, la un club din străinătate, cu pretenţii, deoarece a demonstrat ce avea de demonstrat în România.

Edi Iordănescu ar trebui acum să se gândească şi să-şi facă viaţa şi să ocupe de viitorul lui. A demonstrat ce a avut de demonstrat în România şi cred că trebuie să facă un pas în fotbalul mare unde să crească şi să câştige.

El îmi este foarte drag şi l-am apărat mereu şi asta nu pentru a-l face pe Edi să semneze un contract cu mine, ci pentru că avem o relaţie extraordinară şi ne respectăm foarte mult.

Îmi pare bine şi sunt foarte fericită pentru Edi Iordănescu, un antrenor foarte bun care a reuşit să le închidă gura celor care l-au criticat şi nu au avut încredere în el.

Eu când am spus că Edi Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România mulţi au zâmbit şi îşi dădeau coate. Sunt sigură că Edi Iordănescu va ajunge foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescueuro 2024anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare