You are here:

Edi Iordănescu şi concluziile sale după CFR - U Craiova 0-0: "Un joc de angajament, de luptă!". Ce a spus despre supărarea lui Chipciu de la schimbare

Edi Iordănescu şi concluziile sale după CFR - U Craiova 0-0: "Un joc de angajament, de luptă!". Ce a spus despre supărarea lui Chipciu de la schimbare

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) a reacţionat la finalul derby-ului CFR Cluj - U Craiova 0-0, jucat în Gruia, în etapa a 15-a din Liga 1.


Antrenorul CFR-ului a descris jocul ca unul de angajament, în care ambele formaţii şi-au împărţit ocaziile, şansele de gol, şi a vorbit despre momentul în care Alexandru Chicpiu s-a arătat supărat când a fost schimbat. Chipciu a intrat în minutul 8 pe teren, în locul lui Mihai Gâdea, iar Iordănescu junior l-a schimbat în minutul 75, cu Michel Pereira.

"A fost un joc de angajament, de luptă. Au fost puţine faze de fotbal pozitiv, de consistenţă, de fotbal de calitate. Ambele echipe şi-au dorit, şi-au împărţit momentele. Sunt aproape patru săptpmâni de când am venit, sunt multe lucruri pozitive şi semnale bune pentru noi. Patru jocuri fără gol primit. Este un element pozitiv şi asta mă bucură, însemană siguranţă, echilibru şi organziare.

Am avut situaţiile noastre. Au fost situaţii clare cu Vinicius, cu Burcă, Craiova la rându-i a avut situaţii clare. Cred că închdiem anul bine, 10 puncte din 12 posibile, având în vederea valoarea dversarilor foarte greui pe care i-am avut. echipa are nevoie de energie, are nevoie de pauză să îşi reîncarce bateriile şi sunt sigur că vom gestiona perioada scurtă şi să intrăm cu alt tonus în comeptiţie.

Sunt aprecieri şi comentarii pe care nu o să le fac publice referitor la jocul individual al unui jucător. Este un jucător cu multă experinţă şi valoros, îşi doreşte, asta mă bucură. Încă nu are realizările pe care aşteptăm cu toţii, dar azi am suferit cu toţii din multe puncte de vedere"
, a spus Edi Iordănescu.

CFR Cluj - U Craiova 0-0, în Liga 1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea (Susici '75), Burcă, Vinicius, Camora - Deac, Soares (Păun '82), Djokovici - Gâdea (Chipciu '9, Pereira '75), Debeljuh, Costache (Itu '81). Antrenor Edward Iordănescu;

CSU Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Papp (M. Constantin '70), Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - V. Constantin (Bărbuţ '56), Mamut, Ofosu. Antrenor Corneliu Papură.

FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare