Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu ştie la ce capitol a spulberat-o România pe Ucraina: ”Am depăşit recorduri”

Edi Iordănescu ştie la ce capitol a spulberat-o România pe Ucraina: ”Am depăşit recorduri”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a tras concluziile, după ce România a umilit-o pe Ucraina la Munchen, scor 3-0, la meciul de debut la EURO 2024.

Selecţionerul naţionalei noastre, vizibil fericit, a avut un discurs echilibrat şi a mulţumit publicului român, care a ”zguduit” Allianz Arena, casa lui Bayern Munchen.

În opinia lui Edi Iordănescu, diferenţa ditnre România şi Ucraina s-a făcut la capitolul kilometrilor alergaţi, acolo unde tricolorii noştri au fost net superiori.

Unde s-a făcut diferenţa în România - Ucraina. Edi Iordănescu: ”Am depăşit recorduri la acest capitol”

”Avem timp să ne şi bucurăm. Este o victorie istorică, pe pământ românesc, pentru că aşa am simţit. Nu am cuvinte să mulţumesc publicului, care a fost atât de activ pe toată durata jocului. Înainte de orice, haideţi să felicităm băieţii, pentru că s-au pus total în slujba echipei.

Au alergat foarte mult. Am depăşit recorduri la acest capitol. Este o victorie categorică ca şi scor, şi mă bucur foarte mult că nu am primit gol.

(n.r. Stanciu a fost numit omul meciului) Sunt fericit pentru el că a fost declarat omul meciului. Starul nostru este grupul, echipa, şi le mulţumesc celor care au intrat pe teren şi au dat totul.

(n.r. Niţă, titular în poartă şi în următoarele meciuri?) Vedem. O să urmeze şi o analiză. Au fost şi lucruri care nu au fost poate foarte bune. Echipa trebuie să consume momentul. Suntem sinceri şi asta facem. Ne bucurăm. De mâine trebuie să ne adunăm. 

Încercăm să ţinem grupul capacitat, dar nu vă pot spune lucruri de ordin tactic înainte dejoc”, a spus Edi Iordănescu, la PRO TV,  după România - Ucraina 3-0.

 

Afla mai multe despre: româniaeuro 2024edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare