Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Stăncioiu a dat verdictul: ”Din punctul meu de vedere, e un singur club”. Ce spune despre disputa dintre FCSB şi Steaua

Edi Stăncioiu a dat verdictul: ”Din punctul meu de vedere, e un singur club”. Ce spune despre disputa dintre FCSB şi Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Edi Stăncioiu a discutat despre perioada petrecută la FCSB, club cu care şi-a dorit foarte mult să semneze. Acesta a fost portarul de rezervă al ”roş-albaştrilor” între 2016 şi 2018, după 2 sezoane petrecute la ASA Tg. Mureş.

Edi Stăncioiu a discutat despre perioada petrecută la FCSB, recunoscând că şi-a dorit foarte mult să semneze cu formaţia lui Becali. Acesta a revenit la Bucureşti pe final de carieră, după ce îşi începuse drumul la Sport Studenţesc în 1998 şi a fost opţiunea de rezervă a ”roş-albaştrilor” pentru 2 ani.

Stăncioiu a mai petrecut 6 sezoane la Sportul, 8 la CFR şi 2 la ASA Tg. Mureş înainte de a semna cu FCSB şi are în CV 3 titluri de campion, 2 Cupe şi 2 Supercupe ale României.

Fostul portar a discutat recent despre felul în care a ajuns la echipa lui Becali şi a oferit părerea sa despre conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua.

Ce spune despre disputa dintre FCSB şi Steaua

"Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă.

E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din punctul meu de vedere, e un singur club", a spus Stăncioiu, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauasteaua bucureştigigi becaliedi stăncioiuconflict fcsb csa 

viewscnt
Articole similare