Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edjouma, cât pe ce să piardă avionul spre Italia. Ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Otopeni | EXCLUSIV

Edjouma, cât pe ce să piardă avionul spre Italia. Ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Otopeni | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma a plecat de la FCSB şi va semna cu Bari.

Edjouma, probleme la Aeroportul Otopeni înainte de plecarea spre Italia

Edjouma a mers la Aeroportul Otopeni alături de impresarul Florin Vulturar, pentru a pleca în Italia, unde va semna cu Bari, formaţie din Serie B.

Din sursele Orange Sport, fotbalistul era cât pe ce să piardă avionul spre Italia, având în vedere că a întârziat la aeroport. Florin Vulturar, impresarul jucătorului, a rezolvat situaţia. 

Chiar dacă a fost pe fugă, Edjouma s-a declarat fericit de acest transfer şi a avut un mesaj şi pentru foştii colegi de la FCSB.

"Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă ţară. Trebuie să rămân concentrat şi serios pentru a arăta şi acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League şi să câştige titlul", a spus Malcom Edjouma, înainte de plecarea în Italia.

Impresarul Florin Vulturar l-a însoţit pe jucător şi a explicat că transferul lui Edjouma la Bari poate deveni automat definitiv dacă francezul va strânge un anumit număr de meciuri în tricoul italienilor.

"Sper că e un pas înainte pentru Malcom. El şi-a dorit foarte mult acest transfer şi am reuşit să îl închidem. E un pas important pentru el, Bari e echipa a doua, cum ar veni, a lui Napoli şi are şansa lui. Vom vedea dacă e fotbalist pentru Italia. Aţi văzut, nici lui Moruţan nu-i dădea nimeni nicio şansă, dar a jucat foarte mult acolo şi a făcut un pas bun.

E împrumut un an de zile, cu opţiune obligatorie de cumpărare dacă va juca un număr de meciuri", a spus impresarul Florin Vulturar, la aeroport.

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbbariflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare