Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Edjouma este mai bun decât ai fost tu?” Răspunsul sincer pe care l-a oferit Mihai Pintilii

”Edjouma este mai bun decât ai fost tu?” Răspunsul sincer pe care l-a oferit Mihai Pintilii

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv.

Acesta va ajunge la vicecampioana României pe 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1. Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în această perioadă de mercato. 

FCSB va juca, duminică, contra celor de la FC U Craiova 1948, iar pe bancă va fi Mihai Pintilii, după ce Toni Petrea a fost testat pozitiv cu COVID-19. La conferinţa de presă premergătoare partidei, secundul FCSB-ului a fost întrebat dacă Edjouma este mai bun decât a fost el. 

Mihai Pintilii a scos în evidenţă agresivitatea şi capacităţile lui Edjouma de a recupera baloanele, iar la final a oferit o replică prin care i-a făcut pe cei din sala de conferinţe să râdă: ”Fiecare e unic în felul lui, dar eu zic că eu am fost cel mai bun”.

Ce salariu încasa Edjouma la FC Botoşani înainte să semneze cu FCSB

”În media echipei, 3500 de euro a avut salariu. Foarte bun pentru FC Botoşani. A fost un salariu egal cu momentul în care el a venit. Nu pot să îi dau la un jucător 4-5 mii de euro, când l-am adus după un an în care el nu a atins mingea.

Dar salariile aşa sunt la noi. Nu ne permitem să dăm salarii mai mari. Salariile pe care le oferim în contract, le dăm fără niciun fel de problemă”, a dezvăluit Marius Croitoru, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: fcsb-edjouma-pintilii 

viewscnt
Articole similare