Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edjouma, radical după U Craiova 1948 - Botoşani: "De ce mă întrebi despre FCSB?" | VIDEO

Edjouma, radical după U Craiova 1948 - Botoşani: "De ce mă întrebi despre FCSB?" | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Malcom Edjouma nu a dorit să comenteze transferul la FCSB, după ultimul meci la FC Botoşani. Cu mijlocaşul francez pe teren, moldovenii au pierdut în faţa lui U Craiova 1948, scor 3-2.

Edjouma a fentat întrebările reporterului după U Craiova 1948 - Botoşani 3-2

FCSB l-a achiziţionat pe Edjouma de la FC Botoşani şi mai vrea alţi doi fotbalişti importanţi pentru Marius Croitoru şi Valeriu Iftime

Cel care face pasul la FCSB, momentan, este Edjouma, care n-a dorit să comenteze transferul său la echipa finanţată de Gigi Becali. 

"A fost un meci greu, pentru că nu am jucat prea bine, Craiova a jucat mai bine decât noi, sunt supărat că îmi las coechipierii cu acet rezultat prost.

Da, sunt pregătit, dar să vorbim despre meci, de ce să vorbim despre FCSB? O să vorbesc de mâine de FCSB, acum trebuie să vorbim despre meci. De ce mă întrebi despre FCSB?

Nu am fost în meci, gazonul a fost greu, dar este vina noatră că nu am ajuns la o intesitate bună şi trebuie să ne întoarcem la muncă, să mergem în play-off", a declarat mijlocaşul care se îndreaptă spre Bucureşti, pentru a face cunoştinţă cu noii colegi. 

VIDEO | U Craiova 1948 - Dinamo 3-2, în Liga 1

U Craiova 1948 a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1

FC Botoşani ocupă locul 4 în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 este pe 13, cu 26 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 61 de puncte.

 

Afla mai multe despre: edjoumafcsbgigi becalibotosani 

viewscnt
Articole similare