Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edjouma, Şut şi acum el. Gigi Becali a anunţat o nouă ofertă de transfer pentru un jucător de la FCSB: "E adevărat, da"

Edjouma, Şut şi acum el. Gigi Becali a anunţat o nouă ofertă de transfer pentru un jucător de la FCSB: "E adevărat, da"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că, pe lângă ofertele pentru Edjouma şi Şut, există o ofertă clară şi pentru Ştefan Târnovanu (22 de ani), portarul-revelaţie care i-a luat locul în poartă lui Andrei Vlad. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că există o ofertă din Anglia pentru goalkeeper.

FCSB este o echipă cautată de cluburile din străinătate pentru jucători în această perioadă. Ştefan Târnovanu este jucătorul pentru care Becali are ofertă clară în acest moment, din Anglia, dar "au întrebat şi alte cluburi de el". "Roş-albaştri" pot face profit cu Târnovanu.

Edjouma, Şut şi acum el. Gigi Becali a anunţat o nouă ofertă de transfer pentru un jucător de la FCSB: "E adevărat, da"

Transferul lui Malcom Edjouma la Videoton, în Ungaria, este foarte aproape să se facă după ce Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu clubul pentru sumă. În ceea ce-l priveşte, Adrian Şut va rămâne pe loc, după ce cele 3 milioane de euro solicitate de Becali turcilor de la Trabzonspor au rămas fără răspuns.

Totuşi, încă un jucător poate pleca de la FCSB. Gigi Becali a anunţat că există o ofertă concretă din Anglia pentru Ştefan Târnovanu, portarul care i-a luat locul lui Andrei Vlad.

„Da, tată! Este adevărat. Am ofertă venită şi pentru Târnovanu, dar pe lânga oferta asta au întrebat şi alte cluburi de el. Însă, nu vreau să îi dau drumul acum. Le-am mulţumit frumos pentru oferta făcută, dar eu vreau să îl mai ţin pe Târnovanu la noi pentru doi sau maximum trei ani. Nu mă grăbesc. Nu vreau să păţesc cu el aşa cum am păţit şi cu Vlad. Să îl facem şi pe el Messi al portarilor sau să mai vorbim de nu ştiu ce sume ameţitoare de transfer. Târnovanu trebuie să se concentreze la ceea ce are de făcut la echipa de club. O să vină şi vremea lui să plece”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Ştefan Târnovanu a fost transferat la FCSB în urmă cu doi ani, iar latifundiarul din Pipera a plătit celor de la Poli Iaşi suma de 200.000 de euro. Clubul din Copou a păstrat şi 15 la sută dintr-un ulterior transfer.

  • 6 - şase meciuri fără gol primit a strâns Ştefan Târnovanu în actualul sezon la FCSB, în care a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile

Afla mai multe despre: gigi becalistefan târnovanuofertaangliafcsb 

viewscnt
Articole similare