Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edjouma, titular imediat după transferul la FCSB? Petrea: "E util". Ce a spus despre Achim

Edjouma, titular imediat după transferul la FCSB? Petrea: "E util". Ce a spus despre Achim

FCSB

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Chindia Târgovişte despre cele două transferuri realizate de roş-albaştri în ultima săptămână. Malcom Edjouma (25 de ani) de la FC Botoşani şi Florin Achim (30 de ani), liber, au ajuns la FCSB.

Edjouma, titular imediat după transferul la FCSB? Petrea: "E util". Ce a spus despre Achim

FCSB i-a transferat în ultima săptămână pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani şi pe Florin Achim, liber de contract, după ce a jucat la Academica Clinceni. Cei doi jucători au ajuns sub comanda lui Toni Petrea şi antrenorul FCSB a vorbit despre venirile lor la conferinţa de presă.

Toni Petrea a vrut să păstreze misterul în privinţa lui Edjouma, despre care n-a vrut să spună dacă va fi sau nu titular duminică, împotriva Chindiei, pe Arena Naţională. "Din ce l-am văzut, poate să joace atât mijlocaş central, cât şi inter. Are o disponibilitate foarte mare la efort, tehnică bună şi talie. Un mijlocaş util. Vom vedea mâine dacă va intra şi pe ce poziţie, ne gândim", a spus Petrea.

În ceea ce-l priveşte pe Achim, Toni Petrea s-a pronunţat şi a spus că e bine venit pentru că îi va crea concurenţă lui Vali Creţu, concurenţă care va fi benefică pentru amândoi. "E un jucător care ne ajută din punctul meu de vedere, pentru că avem acum un echilibru pe posturi şi în momentul când ai dubluri pe posturi e mult mai competitiv", a spus Toni Petrea.

Meciul FCSB - Chindia Târgovişte se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 19:55, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbedjoumaflorin achim 

viewscnt
Articole similare