Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Novak, impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională! "Parcă eram în altă ţară!" Ce a spus şeful de la MTS

Eduard Novak, impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională! "Parcă eram în altă ţară!" Ce a spus şeful de la MTS
Comentarii

Duminică, România a găzduit primul meci de pe Arena Naţională de la EURO 2020, Austria - Macedonia de Nord, scor 3-1.

Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat că a fost impresionat de primul meci de la Campionatul European găzduit de România şi a menţionat că s-a simţit pe stadion ca în altă ţară.

Şeful de la MTS a fost prezent la premierea pugiliştilor Cosmin Petre Gîrleanu şi Claudia Maria Nechita după ce s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi a discutat despre meciul organizat de ţara noastră.

"A fost impresionant la primul meci găzduit de România, pe stadion parcă eram în altă ţară. A fost foarte frumos. Stadionul a fost branduit, este schimbat, arată foarte frumos. Organizarea a fost super. E o realizare istorică pentru România.

Este regretul că nu s-a calificat şi naţionala noastră, dar eu cred că am avea calităţile fizice să fim printre cei mai buni, cum am fost cândva, dar mai trebuie să mai lucrăm la câteva lucruri care sunt importante. Sincer, aseară am ţinut cu Macedonia de Nord. I-am văzut luptători pe macedoneni, mi-au plăcut, dar până la urmă au câştigat cei mai buni, adică austriecii", a spus Novak. 

La meci au fost aproximativ 13 mii de suporteri, iar Eduard Novak a vorbit despre atmosfera de pe stadion. 

"Cred că trebuie să gândim gradual, această prezenţă reprezintă o revenire la normalitate. Chiar şi această masă de oameni de la stadion îţi creează confuzii, pentru că acum o zi nu era mai nimeni pe stradă, iar acum sunt peste tot oameni, barurile şi restaurantele sunt pline. Eu mă bucur că aseară au fost prezenţi, oricum atmosfera a fost super. Cred că la ultimul meci când vor fi 50% din capacitatea stadionului va fi şi mai frumos", a spus şeful de la MTS. 

Ministrul Tineretului şi Sportului susţine ca selecţionata Ţărilor de Jos va câştiga Campionatul European. 

 

 

Afla mai multe despre: eduard novak 

viewscnt
Articole similare