Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Novak l-a felicitat pe David Popovici + Cum a reacţionat ministrul de interne după recordul mondial

Eduard Novak l-a felicitat pe David Popovici + Cum a reacţionat ministrul de interne după recordul mondial

Alte sporturi

Comentarii

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

Eduard Novak l-a felicitat pe David Popovici + Cum a reacţionat ministrul de interne după recordul mondial 

Popovici a încheiat proba cu timpul 46.86, cel mai bun reuşit vreodată de un înotător din lume. Este un record mondial, record european, record mondial de juniori, record european de juniori şi record al competiţiei.

Precedentul record mondial, de 46.91, îi aparţinea brazilianului Cesar Cielo.

Ministrului sportului, Eduard Novak, l-a felicitat public pe Popovici.

"Când eşti atât de bun cum e David Popovici, e greu să mai surprinzi. Ne aşteptam la aur de la el, ne aşteptam la record mondial. Ne pare rău, David, dar ne-ai obişnuit să fii întotdeauna cel mai bun! Eşti un fenomen şi eşti al nostru!

Ne înclinăm în faţa performanţelor tale, pe care le reuşeşti mereu cu atât de mult firesc, încât faci ca totul să pară o joacă.

Ştim că nu e aşa, că sunt rezultatele unor eforturi uriaşe şi îţi mulţumim pentru că, deşi ştii cât eşti de talentat şi de bine pregătit, rămâi modest, concentrat, ambiţios şi dornic să ne aduci bucurie!

Ai tot respectul meu, nu doar al unei ţări întregi", a scris Eduard Novak, pe reţelele sociale.

David Popovici a doborât recordul mondial la proba regină a înotului!”

Un mesaj neaşteptat a venit şi din partea ministrului Afecerilor Externe, Lucian Bode.

"Ce rezultat formidabil! Cu 46,86 de secunde David Popovici a doborât recordul mondial la proba regină a înotului! Bravo, David Popovici, pentru victoria de la Roma!

Ne umpli din nou sufletele de bucurie şi mândrie. David Popovici, copilul de aur al nataţiei româneşti, scrie istorie şi la Campionatul European pentru seniori de la Roma, cucerind medalia de aur la 100 metri liber.

Este un parcurs fabulos pentru tânărul nostru sportiv de la CS Dinamo, care are în faţă un drum lung al performanţei. Suntem alături de tine şi îţi mulţumim pentru că urci România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie", a scris ministrul Lucian Bode, pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare