Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Novak, veste foarte bună! Câţi spectatori vor avea acces pe stadioane din martie: "Vom avea o relaxare" | EXCLUSIV

Eduard Novak, veste foarte bună! Câţi spectatori vor avea acces pe stadioane din martie: "Vom avea o relaxare" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Eduard Novak, Ministrul Sportului, a anunţat că urmează o nouă relaxare a restricţiilor pandemiei de COVID-19 şi că, din martie, numărul spectatorilor care vor avea acces la meciuri sau pe arene sportive va creşte la "minim 50%".

Eduard Novak, veste foarte bună! Câţi spectatori vor avea acces pe stadioane din martie: "Vom avea o relaxare" | EXCLUSIV

Majoritatea ţărilor din lume au început să ridice din restricţiile privind pandemia de COVID-19 şi, ca şi în alte domenii, sportul este vizat şi el de această relaxare. Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Eduard Novak, Ministrul Sportului, a anunţat că urmează o relaxare a restricţiilor în luna martie.

Concret, din martie încolo va creşte numărul spectatorilor care pot fi prezenţi pe stadioane sau în interiorul arenelor sportive, la competiţii. Eduard Novak a anunţat începând cu luna martie 2022 "minim 50%" va fi procentul de fani care vor putea intra pe arene, în funcţie de capacitate.

"În curând o să avem o relaxare semnificativă pentru specatori şi, uşor-uşor, ieşim din această pandemie. (n.r. - procent din luna martie) Minim 50%", a spus Eduard Novak, pentru Telekom Sport.

În prezent, la competiţiile sportive din România pot asista spectatori în procent de 30% din capacitatea arenelor.

Eduard Novak, anunţul momentului despre stadionul Arcul de Triumf!

Eduard Novak, Ministrul Sportului din România, a anunţat că arena de la Arcul de Triumf va putea fi dată spre închiriere în maximum o lună de zile, după ce se finalizează procesul de strângere a tuturor semnnăturilor necesare.

Astfel, FCSB şi alte echipe din Liga 1 vor putea intra pe noua arenă, reconstruită pentru a fi bază de antrenament la EURO 2020, va fi dată spre închiriere. Eduard Novak a anunţat că există deja solicitări în acest sens, dar şi că Federaţia Română de Fotbal a primit deja acceptul pentru a utiliza stadionul.

Echipa naţională de tineret şi echipa naţională de fotbal feminin vor juca meciuri pe stadionul de la Arcul de Triumf.

"Să ştiţi că există răspuns favorabil şi Federaţia Română de Fotbal va primi această bază sportivă pentru a juca în perioada următoare, cu tineretul şi câteva meciuri cu fete.

Însă, avem aici o problemă legată de birocraţie din păcate se tot amâna, pentru a obţine semnăturile din partea unor ministere pentru Centrul Naţional Sportiv Arcul de Triumf, ca să putem într-adevăr să intrăm într-o normalitate şi să putem să închiriem.

Dar la nivel de federaţii, cum are şi protocoul Federaţia de Rugby, am făcut un protocol şi cu Federaţia Română de Fotbal ca să-şi poată să-şi desfăşoară activităţile în perioada următoare.

(n.r. - Sunt solicitări din partea cluburilor?) Sunt solictari, da, ei trebuie să aşteptpe puţin până o să avem acest CSN.

(n.r. - În cât timp va juca FCSB?) Cred că în maximum o lună, deoarece suntem spre finalizarea tuturor semnăturilor şi a înfiinţări Centrului Naţional Sportiv", a spus Eduard Novak, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: relaxareeduard novakspectatoriaccesstadioane 

viewscnt
Articole similare