You are here:

Efectul Cristiano Ronaldo continuă! Madrilenii n-au mai marcat un gol din lovitură liberă de 1 an de zile!

Efectul Cristiano Ronaldo continuă! Madrilenii n-au mai marcat un gol din lovitură liberă de 1 an de zile!

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Pe 13 ianuarie se face un an de când Real Madrid nu a mai marcat un gol din lovitură liberă directă.

Dani Ceballos marca pe 13 ianuarie, anul trecut, ultimul gol reuşit de Real Madrid din lovitură libera directă. O făcea printr-o execuţie suberba în minutul 88 al meciului cu Betis Sevilla, execuţie care nu-i dădea nicio şansă portarului Pau Lopez.

Greu fără Cristiano Ronaldo

A trecut un an de la acel moment, iar "albii" nu au reuşit să mai puncteze direct din lovitură liberă. Şi asta nu pentru că n-ar fi încercat.

19 lovituri libere directe au trimis cei de la Real Madrid în aceasta perioadă, cu 8 executanţi diferiţi. Niciuna n-a ajuns în plasă! Alarmant este totuşi faptul că Real Madrid nu a mai beneficiat de la fel de multe lovituri libere după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Madrilenii nu prind top 30 din cele mai puternice 5 campionate ale lumii când vine vorba despre astfel de lovituri.

Lider este Barcelona cu 57 de suturi din lovitură liberă si 8 goluri. Leo Messi singur a excutat mai multe lovituri libere decât toată echipa Realului în această perioadă. Gareth Bale este jucătorul Realului care a încercat cel mai des să transforme o lovitura liberă în gol în această perioada. A fost foarte aproape în UEFA Champions League, când lovitura sa din minutele de prelungire a lovit bara fostului său coechipier, Keylor Navas.

De când a plecat Cristiano Ronaldo, Real Madrid suferă iată la încă un capitol. Cu el în echipă, Real Madrid a avut o medie de 58 de lovituri libere primite pe sezon, o cifră dublă faţă de prezent. Cristiano a transformat în gol 33 de lovituri libere directă.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare