Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul Messi! Preţul biletelor la meciurile lui Inter Miami au explodat

Efectul Messi! Preţul biletelor la meciurile lui Inter Miami au explodat
Comentarii

Efectul Messi se răspândeşte deja în Major League Soccer (MLS). Potrivit mai multor instituţii media locale, preţul biletelor pentru meciurile lui cu Inter Miami a crescut deja la doar câteva ore după ce starul argentinian şi-a anunţat decizia de a se alătura francizei lui David Beckham.

Biletele pentru primul meci teoretic al septuplului câştigător al Balonului de Aur, în iulie, se vând deja la un preţ mai mare decât pentru finala NBA dintre Miami şi Denver., scrie lefigaro.fr.

Biletele nu sunt încă disponibile pe site-urile oficiale, ci pe piaţa de revânzare. Potrivit The Athletic, cele mai ieftine bilete pentru a vedea potenţialul prim meci al campionului mondial cu franciza din Florida, pe 21 iulie, în Cupa Ligii, au crescut de la 27 de euro la cel puţin 435 de euro. Această sumă este considerabil mai mare decât pentru meciul 3 din finala NBA (aproximativ 310 euro).

Nu există nicio îndoială că Messi va face multe pentru a creşte popularitatea şi atractivitatea francizei deţinute de David Beckham. Inter Miami a avut cele mai mici cifre de asistenţă din MLS în sezonul trecut, cu o medie de 12.637 de spectatori. Dar noii fani şi jucători ai fostului star englez vor trebui să aibă răbdare până când îl vor vedea pe atacantul argentinian în rândurile lor. A doua jumătate a perioadei de înscriere în Major League Soccer (MLS) se deschide abia pe 5 iulie.

Afla mai multe despre: messiinter miamimajor league soccerdavid beckham 

viewscnt
Articole similare