Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egalat în prelungiri, Croitoru a făcut spectacol la declaraţii: ”Când iei gol în minutul 94, nu eşti antrenor! ” Reacţie FABULOASĂ după golul egalizator al gazdelor VIDEO

Egalat în prelungiri, Croitoru a făcut spectacol la declaraţii: ”Când iei gol în minutul 94, nu eşti antrenor! ” Reacţie FABULOASĂ după golul egalizator al gazdelor VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru s-a declarat nemulţumit de remiza formaţiei sale din meciul de la Sf. Gheorghe

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au înscris golul 2 la ultima fază de joc.

Au marcat Mitrea ’55 şi Dimitrov ‘90+4 pentru gazde şi Tîrcoveanu ’36 şi Keyta ’53 pentru oaspeţi.

Imediat după meci, antrenorul oaspeţilor, Marius Croitoru, s-a arătat extrem de supărat pentru rezultatul final al partidei cu Sepsi: ”Nu eşti antrenor dacă nu iei gol în minutul 94, nu? Să înţeleg? Asta este! Nu avem ce face! Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante din punctul meu de vedere. Cum să nu fiu supărat când mai erau 30 de secunde şi tu să ţii mingea? Joacă minge lungă, te reaşezi, se termină meciul, pleci cu 3 puncte acasă. Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Din păcate toate deciziile luate în acele 3-4 secunde au fost împotriva mea. Împotriva noastră. Degeaba am avut o apărare bine organizată, dgeeaba am marcat două goluri în deplasare pe terenul lui Sepsi, dacă plec cu un punct. Probabil trebuie să dăm 7 puncte ca să plec cu 3 puncte. Nu aş vrea să găsesc vinovaţi pentru că vinovaţi suntem cu toţii. Aşa mi-e uşor să zic unul sau altul e vinovat. Dar probabil în momentele alea au avut mai mulţi posibilitatea să rezolve meciul. Eu nu sunt mulţumit de punctele pe care le-am adunat în campionat. Eu consider că azi am pierdut două puncte mari” a mărturisit Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoşani.

Imediat după golul egalizator al gazdelor, Marius Croitoru s-a tăvălit efectiv pe jos de nervi. Reacţia fabuloasă, mai jos:

”Normal că suntem foarte dezamăgiţi, oricum am venit la victorie. Aveam nevoie de 3 puncte ca să urcăm în clasament, iar din păcate am luat acest gol pe sfârşit la care nu cred că se aştepta nimeni. În minutul 94 mai sunt 20 de secunde, aveam mingea în picior şi luăm gol. E normal să te afecteze. Am depăşit acea perioadă nasoală, am început să jucăm şi un fotbal mai frumos” a spus şi fundaşul Andrei Chindriş, la finalul jocului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare