Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei s-au salvat! Cei zece jucători din lotul lui AS Roma, la care Jose Mourinho nu vrea să renunţe pentru stagiunea viitoare

Ei s-au salvat! Cei zece jucători din lotul lui AS Roma, la care Jose Mourinho nu vrea să renunţe pentru stagiunea viitoare

Serie A

Comentarii

Gazzetta dello Sport anunţă că Jose Mourinho are o listă de zece jucători la care nu vrea să renunţe din lotul actual al formaţiei AS Roma.

Jose Mourinho a observat de la distanţă meciurile Romei din ultimele săptămâni. Portughezul a tras se pare linie şi a ales un grup de zece jucători pe care se va baza şi după ce începe mandatul său.

Aceşti zece jucători, potrivit Gazzetta dello Sport, sunt: Mancini, Smalling, Kumbulla, Karsdorp, Spinazzola, Cristante, Veretout, Darboe, Pellegrini şi Zaniolo.

Roger Ibanez va reveni la Atalanta, club de unde este împrumutat, o situaţie similară cu cea a lui Borja Mayoral respectiv Bryan Reynolds.

Pe lista jucătorilor care pot pleca în această vară de la AS Roma sunt Juan Jesus, Edin Dzeko, Pedro, Pau Lopez, Federico Fazio, Javier Pastore, Carles Perez, Bruno Peres, Stephan El Shaarawy şi Henirkh Mkhitaryan.

Golgheterul Edin Dzeko ar urma să ajungă la Los Angeles Galaxy, club cu care atacantul bosniac s-ar fi înţeles deja. Pe Dzeko, Mourinho l-ar fi vrut în continuare la echipă, dar a înţeles dorinţa atacantului bosniac.

Afla mai multe despre: as romajose mourinho 

viewscnt
Articole similare