Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt primii doi jucători sunaţi de Becali pentru a semna cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu glumeşte: "Am vorbit deja cu ei"

Ei sunt primii doi jucători sunaţi de Becali pentru a semna cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu glumeşte: "Am vorbit deja cu ei"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi s-a distanţat la zece puncte în fruntea clasamentului.

Cum echipa sa are un avans de zece puncte în ultimele şapte etape ale sezonului, Gigi Becali a început deja pregătirea listei de transferuri din vară, când FCSB va juca în preliminariile Ligii Campionilor.

"Deja am început să mă gândesc la campania pentru Europa. Cu Louis Munteanu am vorbit deja. Nu este bine, v-am zis, pentru că el mai are un an de contract cu Fiorentina. 

Am vorbit şi cu Alibec, bine, mai sunt doi jucători din România, dar nu vă spun cine, mai e Otele... Este clar că iau 5-6 jucători, nu trebuie să iau dublură? Nu trebuie să iau campionatul şi la anul?" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB - U Craiova 2-0

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua, gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, iar FCSB s-a impus cu 2-0.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Jucătorii lui Elias Charalambous sunt urmaţi de CFR Cluj şi de Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru (Antwi 87) - Oct. Popescu (Radaslavescu 74), Miculescu (Alhassan 74), Fl. Coman (Dawa 90). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Şt. Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpăţînă (Bancu 78) – Al. Creţu, Mekvabishvili, Houri (Koljic 78) – Baiaram (Danciu 61), Blesa (Markovic 68), A. Ivan (Cîmpanu 46). Antrenor: Ivailo Petev

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare