Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt sportivii anului. Novak Djokovic şi Elaine Thompson, câştigători în ancheta L'Equipe

Ei sunt sportivii anului. Novak Djokovic şi Elaine Thompson, câştigători în ancheta L'Equipe

Sporturi

Comentarii

Tenismenul sârb Novak Djokovic, liderul ATP, şi atleta jamaicană Elaine Thompson au fost aleşi sportivii anului 2021, în ancheta L'Equipe.

Djokovic, 34 de ani, a fost în 2021 la un meci de Marele Şlem, după ce s-a impus la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, pierzând doar finala US Open, scor 4-6, 4-6, 4-6, în faţa rusului Daniil Medvedev.

Thompson, 29 de ani, a câştigat trei medalii de aur la JO de la Tokyo, în probele de 100 metri, 200 de metri şi ştafetă 4x100 metri. Ea mai are în palmares două medalii olimpice de aur, la 100 metri şi 200 metri, şi un argint la ştafetă 4x100 metri, toate cucerite la Rio.

În cee ce îi priveşte pe cei mai buni sportivi francezi, aceştia au fost Clarisse Agbegnenou (judo), campioană mondială şi dublă medaliată cu aur la JO de la Tokyo, şi Julian Alaphilippe, campion mondial la ciclism.

Ancheta L'Equipe este efectuată din 1946 pentru sportivii francezi şi din 1975 pentru performerii din toată lumea, în rândul jurnaliştilor din cadrul grupului publicaţiei franceze.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare