Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ei sunt viitorul! O să facem surprize în Europa!" Cei cinci jucători declaraţi netransferabili de FCSB

"Ei sunt viitorul! O să facem surprize în Europa!" Cei cinci jucători declaraţi netransferabili de FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB e calificată în primăvara europeană, iar patronul echipei e convins că Nicolae Dică are la dispoziţie un lot capabil să obţină rezultate la cel mai înalt nivel.

Dennis Man, Florinel Coman, Cristi Tănase, Dragoş Nedelcu şi Daniel Benzar sunt fotbaliştii pe care Gigi Becali mizează cel mai mult în anii următori şi spune că va refuza orice ofertă pentru ei în următoarele perioade de transferuri.

"Ăştia cinci sunt viitorul! De exemplu, pe Coman pot să primesc azi şi 20 de milioane de euro că nu-l dau! Nu-l dau! Eu vreau 80-100 de milioane pe el! Dacă-i ţin pe ăştia cinci timp de doi ani, o să vedeţi că facem mari surprize în Europa.

Când văd la Gică (n.r. Hagi) un jucător, ajung să mă gândesc că tot la mine o să ajungă. Cicâldău încă nu e de Steaua, dar vreau să-i cresc cota. Am dat 7 milioane pe jucători de la Viitorul, plus 2,5 milioane pe 20% din transferurile ulterioare. Pentru mine contează ca jucătorul să fie valoros, nu e important cât dau. Pot să dau 3, 5, 7 milioane că iau 20, 30, 50 pe el! De aia am fost sever după înfrangerea de la Iaşi. În apărare e mai greu să avem noi fotbalişti valoroşi, ăia costă. Dar românii au valoare tehnică. Îi creştem pe cei din atac, să-i vedem. Cred că Barcelona, Real ne bat acum. Dar dacă ne apărăm bine, putem să marcam un gol şi să jucăm pe contraatac. Avem jucători care pot marca în faţa oricărei echipe din Europa
", a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbjucatori 

viewscnt
Articole similare