Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El ar fi, de fapt, adevăratul şef la CFR Cluj! Nelu Varga, doar paravanul? "Domină oraşul. Are influenţă la U Cluj şi CFR"

El ar fi, de fapt, adevăratul şef la CFR Cluj! Nelu Varga, doar paravanul? "Domină oraşul. Are influenţă la U Cluj şi CFR"

CFR Cluj

Comentarii

Tot mai multe voci din fotbalul românesc susţin că între politicianul Vasile Dâncu şi CFR Cluj există o legătură nevăzută. În acest moment, cel care e recunoscut drept patronul campioanei României este Nelu Varga, sub comanda căruia echipa a cunoscut o ascensiune în ultimii ani.

CFR Cluj a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani, după ce a scăpat de insolvenţă. Clubul din Gruia a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii 1, iar în acest sezon se luptă de la egal la egal cu FCSB pentru încă un titlu de campioană. În plus, campioana a câştigat sume importante de bani de pe urma participării în competiţiile europene, în ultimii doi ani. 

Cine ar fi şeful la CFR Cluj: "Are influenţă şi la U Cluj. Domină oraşul". Nelu Varga, numit "slujitor" de Cornel Dinu

Apar noi declaraţii care indică o apropiere a politicianului Vasile Dâncu de CFR Cluj, dar şi de fotbalul românesc. În urmă cu câteva luni, Cornel Dinu explica care ar fi implicarea lui Nelu Varga la echipa din Ardeal”Singurul care nu iese la rampă, deocamdată, pentru că nu iese, este cel care conduce CFR Cluj, este vorba de Vasile Dâncu. Neluţu Varga e şi el un slujitor, un sfetnic, pe acolo, ascultător”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

În urmă cu câteva zile, fostul preşedinte de club şi fotbalist, Marcel Puşcaş, a susţinut că există legături între Vasile Dâncu şi FRF. De asemenea, politicianul ar fi o persoană puternică în Cluj şi ar avea o influenţă la CFR Cluj şi U Cluj, cluburile rivale din Ardeal: ”Pe unii îi mână interesul, pe alţii frica. Trebuie ca lucrurile să fie clarificate. Prunea are dreptate. Relaţia cu domnul preşedinte (n.r. - Răzvan Burleanu) este bine cunoscută. Se ştie că domnul Dâncu doreşte să năşească familia Burleanu.

Mai este cunoscută şi influenţa pe care o exercită la CFR Cluj şi Universitatea Cluj. Unii spun că nu mişcă nimic în oraş. Domină acel oraş", a declarat Marcel Puşcaş, conform Realitateasportiva.net. 

Ce spunea Dumitru Dragomir şi cum a răspuns Vasile Dâncu despre CFR Cluj

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, un rival al lui Vasile Dâncu, şi-a expus punctul de vedere, în urmă cu câteva luni. ”Eu am spus de mult lucrul ăsta, dar am fost contrat. Dâncu, Ponta, Maior, ei sunt şefii. Ei au luat banii şi din drepturile TV, precis. Dacă se urmăreşte drumul banilor, îi ghiceşte, la offshore-ul din Malta”, a afirmat Dumitru Dragomir.

De altfel, Vasile Dâncu a fost întrebat, pe finalul anului trecut, despre afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir şi Cornel Dinu şi a susţinut că este doar un admirator al lui CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: nelu vargacfr cluju clujpatron cfr clujnelu varga cfr clujvasile dancu cfr clujcfr cluj liga 1 

viewscnt
Articole similare