Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2018 | Înainte de Barcelona - Real Madrid, Benzema şi-a ales următoarea destinaţie. La ce echipă vrea să joace francezul

El Clasico 2018 | Înainte de Barcelona - Real Madrid, Benzema şi-a ales următoarea destinaţie. La ce echipă vrea să joace francezul

Real Madrid

Comentarii

Înainte de marele meci de duminică, FC Barcelona - Real Madrid, Karim Benzema şi-a decis viitorul! Forma slabă de la Real Madrid l-a făcut pe francez să se gândească la următoarea destinaţie.

Karim Benzema le-ar fi spus apropiaţilor că ar vrea să meargă la Paris Saint-Germain sau la Manchester United, atunci când va fi momentul să plece din capitala Spaniei, potrivit site-ului sport.es. Mai mult decât atât, francezul chiar s-ar fi autopropus la campioana Franţei. 

Presa spaniolă îl consideră pe Benzema unul dintre vinovaţii formei proaste a lui Real Madrid, care este în afara locurilor europene, pe 7. Atacantul francez în vârstă de 30 de ani a înscris doar patru goluri în La Liga în primele etape. La mijlocul săptămânii, Benzema a dat gol în meciul cu Plzen, din Liga Campionilor, câştigat de Real Madrid cu 2-1, ultimul de dinaintea marelui meci cu Real Madrid, care va fi duminică, de la 17:15, pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare