Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico, fără gardă de onoare! Real Madrid a decis să nu-şi onoreze rivala: "Barcelona a stricat această tradiţie"

El Clasico, fără gardă de onoare! Real Madrid a decis să nu-şi onoreze rivala: "Barcelona a stricat această tradiţie"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu îi va oferi gardă de onoare rivalei FC Barcelona, înaintea meciului de pe Camp Nou, dacă formaţia catalană îşi va asigura matematic titlul de campioană a Spaniei, până la întâlnirea programată pe 6 mai. Decizia îi aparţine antrenorului echipei madrilene, Zinedine Zidane.

"Nu ştiu cât timp o să mă mai întrebaţi despre asta, dar răspunsul meu este foarte clar. Este decizia mea şi cu asta, basta! Nu înţeleg rostul gărzii de onoare şi nu va avea loc. Totuşi, suntem departe de finalul sezonului", a declarat Zidane, care a precizat că "Barcelona a stricat această tradiţie".

Această decizie vine după ce jucătorii Barcelonei au refuzat să îi onoreze pe rivalii de la Real Madrid, înaintea partidei din turul campionatului, care a avut loc la scurt timp după ce echipa pregătită de Zidane a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor. La acea vreme, conducerea Barcelonei a explicat decizia prin faptul că Real Madrid a câştigat o competiţia la care catalanii nu au luat parte.

Cu opt etape înainte de finalul campionatului, FC Barcelona este lider detaşat, cu 76 de puncte, la nouă puncte în faţa lui Atletico şi la 13 avans faţă de Real Madrid. Formaţia de pe Santiago Bernabeu o poate aduce pe Barcelona şi mai aproape de câştigarea titlului, în cazul în care o învinge pe rivala din oraş, duminică. 

Derbiul Real Madrid - Atletico Madrid se va disputa duminică, de la 17:15, în direct la Telekom Sport 1. Toate detaliile, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: barcelona clasico madrid 

viewscnt
Articole similare