You are here:

El Clasico în mercato! Barcelona şi Real Madrid luptă pentru semnătura unui fotbalist de 30 de milioane €

El Clasico în mercato! Barcelona şi Real Madrid luptă pentru semnătura unui fotbalist de 30 de milioane €

La Liga

Comentarii

Barcelona şi Real Madrid luptă pentru semnătura unui fotblist cotat la 30 de milioane de euro, fotbalist care poate sosi gratis la granzii campionatului Spaniei.

Vara lui 2025 se anunţă una interesantă din punct de vedere al ferestrei de mercato, în care Barcelona şi Real Madrid luptă pentru semnătura aceluiaşi jucător, cotat la 30 de milioane de euro. Este vorba despre fundaşul central german Jonathan Tah (28 de ani).

Jonathan Tah, dorit de Barcelona şi Real Madrid

Presa din Germania scrie că, după Barcelona, Real Madrid este la rândul său interesată de transferul gratis al lui Jonathan Tah, fundaş central din naţionala Germaniei, de la campioana Bayer Leverkusen. El îşi termină contractul cu "Farmaciştii" în vara lui 2025.

Potrivit jurnaliştilor Christian Falk şi Tobi Altschaffl, Real Madrid a pus ochii pe Jonathan Tah pentru un transfer în vara lui 2025, când rămâne liber de contract. Madrilenii au făcut deja paşi în direcţia transferului şi au contactat apropiaţii jucătorului pentru negocieri.

Jonathan Tah a jucat 10 meciuri (859 de minute) în toate competiţiile sezonului cu Bayer Leverkusen, timp în care a marcat o dată.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jonathan Tah în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jonathan tahtransferreal madridbarcelonamercato 

viewscnt
Articole similare