Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EL CLASICO. Marele meci din acest week-end: Messi – Ronaldo. Meciul 35

EL CLASICO. Marele meci din acest week-end: Messi – Ronaldo. Meciul 35

Pariuri sportive

Comentarii

Duminică e un nou clasic al Spaniei şi, ca de obicei, toţi ochii sunt pe Messi şi Ronaldo.

Cei mai buni fotbalişti ai lumii sunt adversari pentru a 35-a oară iar vedeta Barcelonei e în avantaj, cu 16 victorii – faţă de 10 ale lui Ronaldo. După cum arată şi infograficul realizat de Betano, duelul dintre ei nu e doar unul între doi mari sportivi, ci între două staruri globale.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi adversari duminică, 6 mai, de la ora 21:45 în El Clasico. Meciul 35 dintre ei va avea loc la 10 ani de la primul lor duel direct: în aprilie 2008 au jucat în semifinalele Ligii Campionilor Barcelona şi Manchester United, englezii calificându-se după 1-0 la general. Au mai avut două întâlniri în afara El Clasico: finala Ligii Campionilor din 2009, adjudecată de catalani cu 2-0, şi un amical Portugalia – Argentina 1-0 în 2014. Rămân 30 meciuri cu ambii pe teren, între Barcelona şi Real Madrid, iar bilanţul e în favoarea lui Messi: are 15 victorii, Ronaldo doar 8, iar 7 „clasice” au fost egaluri.

Bucură-te de cotele mărite pentru El Clasico pe Betano! Ai peste 300 posibilităţi de pariere!

Derby-ul de duminică nu mai poate schimba soarta campionatului, câştigat deja de Barcelona, şi nici topul golgheterilor – unde Messi e lider detaşat. Miza e şirul de meciuri fără înfrângere al catalanilor. Messi şi coechipierii nu au pierdut niciun meci în acest sezon şi sunt aproape să fie prima echipă care termină un campionat cu 0 în dreptul înfrângerilor sub actualul format din Primera Division. Real Madrid a avut un titlu luat fără eşec, într-o perioadă în care se jucau doar 18 meciuri pe an (1931-32) şi va face tot posibilul să nu împartă şi această onoare cu marea rivală.

Principala misiune a „galacticilor” va fi să îl oprească pe Leo Messi, care a fost decisiv la peste jumătate din golurile echipei sale din campionat. A înscris de 32 ori şi a dat 12 pase decisive în 33 meciuri. Cristiano Ronaldo a fost prezent mai puţin pe teren, de numai 25 ori, însă are 24 goluri şi 5 assisturi. Nu va rămâne fără un titlu de golgheter în acest an, „mulţumindu-se” cu cel din Liga Campionilor, unde a punctat de 15 ori.

 

Afla mai multe despre: spaniala ligapariuricotebarcelonareal maridmessironaldo 

viewscnt
Articole similare