You are here:

El e antrenorul din Superliga care l-a impresionat pe Kopic: "Am un mare respect pentru el. Are energie şi impune un nivel ridicat de disciplină"

El e antrenorul din Superliga care l-a impresionat pe Kopic: "Am un mare respect pentru el. Are energie şi impune un nivel ridicat de disciplină"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a avut doar cuvinte de laudă la adresa omologului său de pe banca Oţelului, Dorinel Munteanu.

"Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate. Meciul cu Oţelul Galaţi va fi unul dificil, o echipă puternică mai ales în meciurile de pe teren propriu, o echipă care primeşte foarte puţine goluri.

Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toţi adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby, toţi vor să învingă Dinamo. Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei.

E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde", a declarat Kopic.

Dinamo o va întâlni pe Oţelul Galaţi, vineri, de la ora 21:00, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Superligii. 

Oţelul ocupă locul 2 în clasament, la cinci puncte în spatele liderului U Cluj, însă are un meci mai puţin disputat, în timp ce Dinamo se află pe locul al treilea, cu un punct în urma gălăţenilor.

Afla mai multe despre: kopicdinamo 

viewscnt
Articole similare