Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e favorit să fie noul antrenor de la Dinamo: "Se află în pole-position, nu există dubiu!" | EXCLUSIV

El e favorit să fie noul antrenor de la Dinamo: "Se află în pole-position, nu există dubiu!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti nu mai e antrenorul lui Dinamo, iar în pole-position pentru preluarea băncii tehnice a "câinilor" e Mircea Rednic. În direct la Telekom Sport, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juidicar a lui Dinamo, a vorbit şi a spus că "Puriul" e favorit să vină să antreneze formaţia alb-roşie.

El e favorit să fie noul antrenor de la Dinamo: "În pole-position se află Rednic, nu există dubiu!"

Dinamo a reziliat unilateral contractul cu Bonetti, iar Răzvan Zăvăleanu a anunţat că Mircea Rednic e favorit să preia frâiele echipei din Ştefan cel Mare.

"Nu există un acord cu alt antrenor. Am evitat să fie aşa ceva, deşi au fost tot felul de discuţii în interiorul clubului. Nu există niciun fel de dubiu că în pole position se află domnul Mircea Rednic.

"Eu personal nu am avut niciun fel de discuţii. De altfel, noi, administratorii judiciari încercăm să nici nu intervenim în probleme de natură tehnică, angajarea de antrenori sau jucători. Ne exprimăm punctul de vedere doar contractual, referitor la ceea ce înseamnă nişte clauze care ar trebui să existe în această perioadă de insolvenţă. Noi personal nu am avut nicio cu domnul Rednic, dar dintre numele luate în discuţie, dumnealui se află cel mai bine poziţionat", a spus Răzvan Zăvăleanu la Sport Center.

Rednic ar putea accepta un salariu mai mic faţă de pretenţiile sale, aşa cum a mai făcut şi în precedentele mandate. De asemenea, ar putea oferi, din nou, bonusuri de performanţă către jucători din propriul buzunar, o veste care i-ar aduce pe fotbalişti în culmea fericirii, într-o perioadă grea în care sunt cu moralul la pământ şi cu salariile plafonate, în urma deciziei luate la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: mircea redniczavaleanudinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare