You are here:

El e fotbalistul de la FCSB care l-a supărat pe Becali: "L-am tras de şuncile de la burtă. E dolofănel"

El e fotbalistul de la FCSB care l-a supărat pe Becali: "L-am tras de şuncile de la burtă. E dolofănel"galerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Musi a jucat doar un minut în victoria obţinută de FCSB, scor 3-2, pe propriul teren, cu Gloria Buzău. Gigi Becali a dezvăluit că este dezamăgit de condiţia fizică a mijlocaşului său.

"Pe Musi l-am tras de şuncile de la burtă, cum l-a tras Dorinel Munteanu pe jucătorul lui de tricou. Ce e asta, mă? Voi nu l-aţi văzut? Le-am zis şi lui Pintilii, MM... Voi chiar nu îl vedeţi? Eu l-am văzut pe teren că e dolofănel. Nu ştiu câte kilograme are, dar l-am dat exemplu pe Florin Tănase" , a spus Gigi Becali.

FCSB - Gloria Buzău 3-2

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, pe Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Superligă.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Tot Octavian Popescu a adus-o pe FCSB în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde. Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris.

FCSB – Gloria Buzău s-a încheiat 3-2, iar campioana României este pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare