Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e jucătorul care a intrat în colimatorul lui Dică! Antrenorul, nervos a răbufnit: "Aşa a zis el?! Să nu mă ia cu dacă..."

El e jucătorul care a intrat în colimatorul lui Dică! Antrenorul, nervos a răbufnit: "Aşa a zis el?! Să nu mă ia cu dacă..."

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme serioase atunci când vine vorba de lotul pe care-l are la dispoziţie. Pentru partida cu Astra de duminică seară, Dică nu i-a avut la dispoziţie pe Bălaşa, Planici, Stan, Momcilovici şi Pintilii, accidentaţi, iar pentru derby-ul cu Dinamo i-a mai pierdut pe Roman şi Morais, amândoi urmând să fie suspendaţi.

Înaintea partidei Alexandru Stan a declarat că ar fi putut juca împotriva fostei sale echipe, dar că a fost decizia staff-ului să fie menajat. La auzul declaraţiilor, Nicolae Dică a răbufnit la finalul meciului cu Astra. "Ar fi putut Stan să joace? Aşa a zis el că ar fi putut să joace? Dacă putea să joace, trebuia să joace. Dacă ar fi putut să joace... Nu există cu dacă! Ori joci, ori nu joci", a spus extrem de nervos tehnicianul vicecampioanei.

Despre derby-ul cu Dinamo, antrenorul FCSB-ului a declarat: ”N-am văzut-o pe Dinamo pe poziţia asta de mulţi ani. Cu siguranţă la un derby, nu contează poziţia din clasament. Va fi un derby frumos, sunt sigur că cei de la Dinamo vor da totul ca să câştige. Nu este un duel între mine şi Rednic, ci un duel între Dinamo şi Steaua. O să fac iar improvizaţii la meciul cu Dinamo şi pentru acest meci pentru că nu ştiu ce jucători ar putea să joace şi cine îşi va reveni până atunci".

Afla mai multe despre: nicolae dicaaccidentarialexandru stanfcsbprobleme 

viewscnt
Articole similare