You are here:

El e marele favorit să vină pe banca lui Sepsi. Nu e Adrian Mutu: "Chiar acum am discutat de numele lui, dar trebuie să accepte regulile noastre"

El e marele favorit să vină pe banca lui Sepsi. Nu e Adrian Mutu: "Chiar acum am discutat de numele lui, dar trebuie să accepte regulile noastre"
Comentarii

Sepsi a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Bernd Storck, iar clubul din Sf. Gheorghe a găsit deja numele potrivit pentru banca tehnică a echipei.

Odată cu despărţirea de Bernd Storck, Sepsi e pregătită să intre într-o nouă eră. Toni Conceicao este marele favorit să preia clubul din Sf. Gheorghe după plecarea antrenorului german.

"Sincer, Toni Conceicao  e pe lista noastră. De numele lui am discutat chiar acum, vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim. În plus, avem nişte oameni vechi în staff pe care nu vrem să-i îndepărtăm.

Vrem să rămână şi în viitorul staff antrenorul de portari, preparatorul fizic, ştiu că va fi puţin mai greu să găsim un antrenor care să accepte, dar astea sunt regulile la noi" , a spus finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Toni Conceicao a antrenat-o ultima dată în fotbalul românesc pe CFR Cluj, din iulie 2018 până în februarie 2019. Ulterior, antrenorul portughez a ocupat funcţia de selecţioner al naţionalei Camerunului, până în februarie 2022, de atunci fiind liber de contract.

În trecut, Toni Conceicao le-a mai pregătit pe Braga B, Estrela, Vitoria Setubal, Belenenses, FC Braşov, Astra, Olhanense, Al Faisaly, Nea Salamis sau Penafiel.

Antrenorul de 62 de ani are doar trei trofee cucerite în carieră, toate cu CFR Cluj, două Cupe ale României, în 2009 şi 2016, şi o Supercupă a României, în 2009.

Bernd Storck, demis de Sepsi

Sepsi a renunţat, joi, la antrenorul german Bernd Storck în urma rezultatelor slabe înregistrate în actualul sezon.

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck. Pe această cale dorim să-i mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi îi urăm mult succes în continuare!", informează Sepsi OSK pe pagina oficială de Facebook.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi la sfârşitul lunii noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa covăsneană în 32 de meciuri oficiale, obţinând 12 victorii, 8 remize şi 12 înfrângeri.

În cariera sa, Storck a condus naţionalele Ungariei, Kazahstanului, precum şi echipe de club precum Mouscron, Cercle Bruges, KFC Genk, KAS Eupen, KV Kortrijk sau Dunajska Streda.

Bernd Storck este al treilea antrenor Superligă al cărui contract este reziliat în acest sezon, după ce Poli Iaşi a renunţat la Tony da Silva, iar Gloria Buzău la Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare