You are here:

El e unul dintre cele mai bune transferuri de la Dinamo: "Sunt mai agresiv decât crainicii din UFC"

El e unul dintre cele mai bune transferuri de la Dinamo: "Sunt mai agresiv decât crainicii din UFC"

Dinamo București

Comentarii

La Dinamo s-a produs schimbarea la faţă pe toate planurile! Noul crainic al echipei vine din galerie şi este un cunoscut solist din România. Ştefan ştie deja cum va fi sărbătorită calificarea în play-off.

Pauza de vară a adus schimbări majore la Dinamo. Şi nu doar la nivel de echipă şi de rezultate. Roş-albii şi-au schimbat crainicul. Nu a venit oricine. Ştefan Ştiucă este un solist cunoscut, dar şi un fan înfocat al lui Dinamo şi membru de brigadă în galerie.

"Am crescut în acest club, am crescut în tribună. Prefer să fiu mai agresiv decât crainicii din UFC, treaba asta îi încarcă şi pe jucători. De cele mai multe ori, mă bazez pe spontaneitate, dar urmăresc şi desfăşurătorul" , a spus Ştefan Ştiucă.

Iubirea pentru Dinamo s-a născut încă din copilărie. Ştefan a practicat kempo la clubul alb-roşu. Noul crainic al clubului visează frumos. S-a pregătit deja pentru o eventuală calificare în play-off.

"Mi-ar plăcea să facem petrecere pe gazon, la fel ca sezonul trecut, când am trăit momentul acela groaznic cu semiretrogradarea, cu barajul. Casa noastră e în iarbă, de aici vine şi răspunsul" , a continuat Ştefan Ştiucă.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare