Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este debutantul din Liga 1 care şi-a dublat cota de piaţă în câteva luni. A trezit deja interesul granzilor!

El este debutantul din Liga 1 care şi-a dublat cota de piaţă în câteva luni. A trezit deja interesul granzilor!

Superliga

Comentarii

Daniel Graovac are 26 de ani şi măsoară 1.86m. Este debutant în Liga 1 şi cota sa de piaţă s-a dublat de la venirea la Astra Giurgiu.

Formează un cuplu excelent alături de Gabriel Tamaş, iar cota sa a crescut la 900 de mii de euro conform site-ului Transfermarkt.com. Este de altfel, cea mai mare cotă de piaţă din cariera bosniacului cu origini croate, adus gratis de Astra, după experienţele Mouscron şi Vojevodina.

La 26 de ani, Graovac se numără printre jucătorii care au lăsat o impresie bună în această primă parte a sezonului in fotbalul românesc. Puternic, sigur pe el, cu un plasament bun şi un joc aerian remarcabil, Graovac a bifat 19 meciuri pentru Astra, adunând un total de 1.692 de minute.

Presa din Belgia scrie că de serviciile sale s-ar arăta deja interesate două echipe din Jupiler League. Graovac are contract pe trei sezoane cu Astra şi a fost titular în 86% din meciurile disputate de gruparea giurgiuveană. În 2016 a debutat în naţionala Bosniei, în atenţia căreia ar putea intra din nou la viitoarele campanii. De remarcat că atunci când a fost adus de Astra, Graovac era evaluat la 450 de mii de euro, iar în perioada 2010-2013 în CV-ul său apare numele celui mai puternic club din Croaţia, Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: daniel gravoac 

viewscnt
Articole similare