Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este fotbalistul care l-a dat pe spate pe Gigi Becali: ”M-a încântat!” Decizie de ultimă oră luată de patronul de la FCSB

El este fotbalistul care l-a dat pe spate pe Gigi Becali: ”M-a încântat!” Decizie de ultimă oră luată de patronul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Ionuţ Vînă a debutat la FCSB şi a făcut un meci excelent la prima sa apariţie sub comanda lui Bogdan Andone.

Gigi Becali e în culmea fericirii. Pariul său din acest sezon l-a cucerit chiar de la primele minute în tricoul roş-albaştrilor: "De 6-7 ani caut un mijlocas central. Uite ca e Vînă! Mereu îmi placea de el si cand ma consultam cu altii, imi ziceu sa nu-l iau. M-a incantat! L-am sunat dupa meci. I-am zis ca dupa 3-4 partide va veni sa-i maresc salariul. O sa ma duc sa vorbesc despre marirea salariilor pentru ca jucatorii sa nu aiba ganduri de plecare. Vreau sa facem lucruri mari aici. Sunt incantat de echipa care se contureaza. Nu vreau sa vand jucatori acum. Vînă a fost cheia! M-a incantat si acum iau masuri. Am gasit cheia care sa roteasca masinuta la mijlocul terenului", a declarat Gigi Becali la ProX.

Ionuţ Vînă (24 de ani) a fost titular la FCSB în primul meci oficial al sezonului din liga 1 pentru gruparea patronată de George Becali. Fotbalistul adus de la Viitorul a fost foarte vizibil în partida cu Hermannstadt, pendulând între cele două careuri în permanenţă. Obişinuit cu sistemul 4-3-3 încă de pe vremea când evolua sub comanda lui Gheorghe Hagi, Vînă s-a pliat ca o mănuşă pe ceea ce i-a cerut Bogdan Andone.

Fotbalistul originar din Galaţi a câştigat deja un titlu în Liga 1 cu Viitorul Constanţa, dar şi Cupa şi Supercupa României. Între 2013 şi 2015, Ionuţ Vînă a jucat la AS Roma, formaţia de juniori. 37 de meciuri a strâns sezonul trecut pentru Viitorul, formaţie pentru care a marcat două goluri şi a reuşit alte patru pase decisive. El a fost avertizat de 5 ori în meciurile jucate în 2018-2019 în Liga 1.

Cota sa de piaţă este de 1.5 milioane de euro, Becali reuşind să-l achiziţioneze de la Viitorul Constanţa pentru 600 de mii. Clubul lui Hagi a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer în străinătate.

Afla mai multe despre: ionuţ vînăfcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare