Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este noua perlă a celor de la Real Madrid. Remarcat de Zidane, dorit de Mourinho, titularizat de Ancelotti

El este noua perlă a celor de la Real Madrid. Remarcat de Zidane, dorit de Mourinho, titularizat de Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Miguel Gutierrez este noua senzaţie a celor de la Real Madrid.

La 20 de ani, Miguel Gutierrez a devenit titular la Real Madrid. Puştiul care evoluează ca fundaş stânga a profitat de accidentările lui Marcelo şi Mendy şi s-a impus în flancul stâng drept principala opţiune în acest start de sezon.

Cine este Miguel Gutierrez, noua perlă a lui Real Madrid

Este cotat la doar 5 milioane de euro, dar a intrat deja în vederile selecţionerului Luis Enrique. Pe numele său complet Miguel Gutierrez Ortega, fundaşul a fost promovat de Zidane la prima echipă a Realului, iar în această vară a fost solicitat de Jose Mourinho la AS Roma, după accidentarea lui Spinazzola.

Doar că Ancelotti, experimentatul tehnician italian revenit pe Santiago Bernabeu, a avut alte planuri cu el. Don Carlo l-a titularizat pe Miguel în acest start de sezon, iar pariul său s-a dovedit unul câştigător.

Miguel Gutierrez este fundaşul stânga din La Liga cu cele mai multe dueluri câştigate în situaţie de unu contra unu. A fost titular în partidele cu Betis şi Celta Vigo, iar în acest al doilea meci a reuşit să ofere şi o pasă de gol.

Şase meciuri a bifat Miguel Gutierrez în stagiunea trecută în La Liga, perioadă în care fundaşul a evoluat şi pentru formaţia antrenată de Raul, Real Madrid Castilla.

Campion european de tineret în 2019 cu naţionala U19 a Spaniei şi câştigător al UEFA Youth League cu Real Madrid, Guttierez este văzut drept un mare pariu pentru viitorul nu foarte îndepărtat al ”Albilor”. Se vorbeşte deja despre un nou contract, cu un salariu net superior: 2.5 milioane de euro. Şi este doar începutul pentru fundaşul pe care Mourinho a vrut să-l transfere încă din 2016, pe vremea în care era managerul lui Manchester United, iar Miguel nu avea nici 16 ani. 

Afla mai multe despre: miguel gutierrezreal madridmourinhoancelottizidane 

viewscnt
Articole similare